Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hyggelig og sosialt WoW guild :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hyggelig og sosialt WoW guild :)

mars 10 2019 - 11:56
Vi har en hyggelig World of Warcraft guild på server Aggramar/Hellscream.

I guildet vårt ønsker vi å ha et godt guild miljø fremfor progresjon på raids osv.
Enten om du er ny i spillet eller bare trenger et guild med et rolig tempo, er vi guildet for deg :) Vi kjører M+ og mer sosiale aktiviteter.

Vi bruker Discord til å prate sammen for de som ønsker det. Og man må ikke bruke mikrofon for å være med der. I mer avansert gruppespill er det veldig greit å bruke discord på denne måten.

Guildet startet opp i Legion med hovedsaklig meldemmer fra dette forumet, men vi har også invitert inn random medlemmer i spillet for å kunne ha mer fokus mot større gruppespill. Men etter en mindre aktiv periode har vi mistet en del medlemmer som ønsket raskere progresjon og mer raids.

Vi snakker norsk i guildet.

Om du her helt ny og nysgjerrig på World of Warcraft er vi gjengen for deg :)
Jeg kan ikke understreke nok at vi prioriterer å ha det hyggelig fremfor progresjon i spillet.
Avatar

Re: Hyggelig og sosialt WoW guild :)

mars 10 2019 - 12:27
Det høres skikkelig ålreit ut.

Jeg har vært frista til å prøve, og kjøpte det en gang for mange år siden, før jeg innså at laptopen min ikke var kompatibel, og lot det ligge. Skulle fortsatt noen ganger ønske jeg kunne få prøvd, men jeg syns det blir så dyrt å abonnere når jeg ikke kan forutse om jeg er i form til å spille ofte nok til at det er verdt det.
Avatar

Re: Hyggelig og sosialt WoW guild :)

mars 10 2019 - 13:11
Ja :) det er skikkelig ålreit :)

Har du noen maskin som kan kjøre det nå da? Vi har noen medlemmer som kjører det på ganske dårlige maskiner og kan derfor ikke være med på ting som krever litt futt. Så er jo en vis mulighet for å spille på dårligere maskiner og.
Når det gjelder abonnementet så er det en fast utgift ja. Men for min egen del bruker jeg mindre penger ved å spille enn hva jeg ville funnet på ellers.. Du må ikke kjøpe utvidelsene heller før du er blitt level 60, men trenger abonnement etter level 20. opp til lvl 20 er det helt gratis.

Om du vil prate med oss på Discord er du velkommen til å høre litt mer spesifikt med oss hvordan ting fungerer.

Når det gjelder tid til å spille har vi ingen krav til folk om at de må spille på faste tider.
Avatar

Re: Hyggelig og sosialt WoW guild :)

mars 10 2019 - 14:02
Ja, jeg tror det. Jeg overtok en stasjonær fra en bekjent som mener den skal tåle litt. Det har ikke funka de få gangene jeg har prøvd å kjøre mer krevende spill, men det kunne visst være pga noen innstillinger i stedet for selve maskina, så jeg må bare få litt teknisk hjelp til å finne ut av det.

Uansett må jeg vente til økonomien min er romsligere før jeg kan øke utgiftene mine, og det kan jo ta sin tid med nav og sånt, men jeg håper det ordner seg, så jeg kan gi det et forsøk. Egentlig føler jeg mest for å isolere meg på alle måter pga et konstant smerteproblem, men jeg savner også å føle at jeg deltar i noe, siden livet mitt er så stillestående. Også høres det jo veldig fint ut at det går rolig for seg, mtp at jeg aldri har spilt på lag før og får angst av å begi meg ut i ukjent terreng.
Avatar

Re: Hyggelig og sosialt WoW guild :)

mai 14 2019 - 14:14
Tenkte bare å minne folk på at vi fremdeles er aktive. Og gjerne tar imot nye medlemmer som ønsker et sosialt guild med mye moro og hygge.
Avatar

.

mai 15 2019 - 08:36
Så det går ikke ann å bli med når man er på en annen server regner jeg med?
Avatar

Re: Hyggelig og sosialt WoW guild :)

mai 15 2019 - 09:11
Nei, du må enten være på Aggramar eller evt Hellscream. Men du kan jo alltids bli med på discorden vår å gjøre ting med oss for det, uten å være i guildet ;). Så kanskje du finner ut at du vil spille opp en karakter hos oss også ;)
Avatar

Re: Hyggelig og sosialt WoW guild :)

aug 15 2019 - 13:23
Hei, jeg er på jakt etter andre nordmenn å spille wow retail med. Har googlet litt og kom plutselig over denne tråden av nyere dato. Kan dere oppgi discord-linken sånn at dere går an å komme i kontakt med dere?

Mvh Andreas
Avatar

Re: Hyggelig og sosialt WoW guild :)

aug 15 2019 - 19:37
Noen som skal spille classic?
Avatar

Re: Hyggelig og sosialt WoW guild :)

feb 15 2020 - 03:39
Guildet aktivt?
Til forsiden