Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor er det slik?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor er det slik?

mai 14 2018 - 17:37
Hvor begynner jeg? Jeg er 16 år gammel, gutt, og holder meg sør-øst i Buskerud. Hvis noen vil snakke eller finne på noe, gjerne det. Ønsker du dette så ta kontakt. Er langt i fra kresen på alderen til vennene mine. Er ikke flink til å snakke, men god til å lytte.

Det neste som kommer nå er vel litt informasjon om meg. Noe av det bør du kanskje få vite hvis vi kommer i kontakt, noe sier jeg fordi det kommer til å føle så godt å ha sagt det høyt.

Interessene mine er svømming og datasikkerhet. Når jeg blir eldre ønsker jeg å bli en såkalt "pen-tester". Jobben dems går i å bryte seg inn i et firma for å styrke sikkerheten. Jeg har lært mye på egenhånd og har både gjort og kan et par småtriks jeg helst ikke vil si høyt. Noe jeg nesten ikke har delt med noen er det at jeg er masochist. Det betyr at jeg liker smerte. Ikke seksuelt, men generelt. Jeg klarer ikke forklare det, men det gir meg en god følelse på en måte. (Nei det betyr ikke at du kan møte meg og banke meg opp for å slippe ut sinne) Håper å høre fra noen :)
Til forsiden