Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan får jeg meg venner?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan får jeg meg venner?

juni 24 2020 - 00:27
Hvordan får jeg meg venner?

Jeg har skrevet med flere her inne men etter en eller flere meldinger så hører jeg plutselig ikke noe mere. Og da føler jeg at jeg har skrevet noe dumt eller at jeg er altfor kjedelig å skrive med.

Jeg vet at jeg er kjedelig å skrive med siden jeg aldri opplever noe nytt i livet. Jeg sliter også med å holde samtalene gående. Men jeg vet bare ikke hva jeg skal skrive om.
Avatar

Hei Charlene

juni 24 2020 - 00:31
Du kan bare skrive til meg om du føler for det! :-) Jeg er åpen og lett å snakke med, tror jeg i hvert fall. Legg meg gjerne til som venn om du føler for det B-)
Avatar

Hei:)

juni 24 2020 - 09:42
Du kan skrive til meg også, jeg er også lei av av folk skriver noen få meldinger også er det plutselig stopp. Man har alltid et eller annet å skrive om og det er hyggelig å få kontakt med nye mennesker.
Jeg ser det sånn at ingen er kjedelig, alle har noe å komme med, man må bare finne fram til det.
Legg meg gjerne til som venn og send en liten melding, så svarer jeg :)
Avatar

meg og!

juni 25 2020 - 14:07
Gjerne legge meg og til dem som vil :)
Jeg kan snakke om det meste, men mener det krever to for å holde en samtale igang .

Kvinne i midten av trettiårene :)
Avatar

Hei!

juni 26 2020 - 20:45
Du må gjerne skrive til meg. Legg meg gjerne til! :)
Avatar

Re: Hvordan får jeg meg venner?

juni 27 2020 - 15:13
Kan hende endel her inne ønsker å møtes, men får det ikke til? Ofte langt mellom å ønske noe og faktisk gjøre det, spesielt hvis man har litt angst/ depresjon.

Finnes andre steder du kan søke venner også. HeyVina er en app som visstnok skal være bra for å finne venninner. Ikke prøvd den selv.

Tviler sterkt på at du er årsaken til at de ikke svarer mer. Høres lite sannsynlig ut.
Avatar

Forstår deg godt

juni 27 2020 - 16:45
Selv enkelte jeg føler at jeg er på samme bølgelengde med forsvinner plutselig. Det er lettere sagt enn gjort, men prøv å ikke tenk så mye over om du har skrevet noe feil, eller noe. Slutter dem å svare, er det ikke noe du kan noe for.

Jeg tenker noen har nok sine egne grunner til å ikke skrive mer, slik som hvis de opplever å ha det tøft en periode.

Jeg snakket også nylig med noen i går om dette med at det fort kan bli vanskelig å ta kontakt, eller bare si noe som helst når man ikke aner hva man skal si. Men det viktigste er at de du snakker med forstår deg og at du skal slippe å måtte føle ubehag i slike sosiale settinger.

Du tenker mye over dette og det er fordi at du bryr deg til tross for hindringene du opplever. Synes det er en god egenskap. Men hadde du skrevet noe feil, så tenker jeg de du skriver med ville sagt i fra. Og dette med at mesteparten her inne slutter å svare, tro meg, det er like vanlig som at det regner i Bergen, så ikke bekymre deg over det.
Til forsiden