Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvem blir med på hyttetur?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvem blir med på hyttetur?

juni 11 2012 - 13:10
Hei,
Tenkte å prøve et lite "sosialt eksperiment" og dra på hyttetur med helt ukjente folk. Har bursdag til helgen, og tenkte derfor å dra fra fredag-søndag. Jeg er selv en person som har mange "bekjente" men få venner, faktisk ingen jeg kan feire bursdagen min med. Har funnet en bitteliten hytte et stykke utenfor Oslo. Jeg kan hente folk i Oslo sentrum, så kjører vi bare videre dit. Tenker at det må bli en del alkohol (for at det ikke skal bli så kleint), men ikke nødvendigvis - kommer litt ann på hva slags mennesker som blir med. Vi kan godt bare sitte oppe hele natten og snakke og lage god mat hvis folk ikke drikker:) Jeg er åpen for alt.

Tenkte i første omgang folk mellom 20-25 kanskje opptil 30 (hvis du er yngre og vil være med, kan du godt det, men er kanskje ikke så gøy med mange "gamle"). Vil helst ikke at noen av dere kjenner hverandre fra før. Blir litt Thor Heyerdahl-aktig.
Ønsker at dette skal bli en hyggelig helg! Ingen skal være redde/ha angst for å bli med. Håper noen tør å være med:) Hytta er såpass liten at vi kan være maks 4-5 stykker der, så vi blir en liten gjeng, og ingen skal kjenne hverandre fra før. Regner ikke med at det er så mange som melder seg, men tenker at vi må være minst 3 stykker for alles sikkerhet, og for at det skal bli noen vits.

Har ikke sjekket hvor langt det er å kjøre, men tenker at hvis alle kan bidra med en 100-lapp til bensin, og tar med egen mat/drikke, så dekker det alt av utgifter.
Avatar

Re: Hvem blir med på hyttetur?

juni 11 2012 - 13:27
Dæven det her skal du ha Kudos for å prøve;) det er virklig tøft, nå vet jeg ikke hva slags angst du sliter med da men er jo noe jeg innerst inne kunne tenkt meg å være med på men som jeg aldri blir med på heller hvis du skjønner;) håper du får med noen og at det blir en bra feiring!
Avatar

Re: Hvem blir med på hyttetur?

juni 11 2012 - 14:07
Hei! Jeg skal desverre på skrivekurs denne helgen,også bilr det et par andre kurs 2 helger fremover etter det men jeg kunne virkelig tenke megå være med på en sånn hytteetur.

Jeg er desverre litt eldere enn de du vil ha med deg,jeg er en mann på 39 men håper jeg får innpass etterhvert.

Jeg vet at selvom folk melder seg på vil de fleste ikke komme,men meg kan du stole på iallefall. Jeg drikker ikke mye alkohol.

Fordelen med meg er at jeg kan ha med gitar og kan spille masse morsomme sanger.

Håper å høre mer fra dette prosjektet og at du ikke gir opp selvom du kanhende blir skuffet av og til det er viktig å få telefonnummert til hverandre jeg sender deg en venneforespørsel jeg.

Ps:jeg har ikke hatt noen ungdomstid men det er vel aldri for sent?
Avatar

Re: Hvem blir med på hyttetur?

juni 11 2012 - 16:33
Det var et bra iniativ ja. Jeg er 34 så er vel litt gammel da. Onlyhuman: Det er vel aldri forseint nei. Men ungdomstid er jo ungdomstid man vil jo aldri få den alderen tilbake egentlig.
Avatar

Re: Hvem blir med på hyttetur?

juni 11 2012 - 19:21
Tar av meg hatten for deg frostrøyk. Endelig noe/noen positive tanker her inne. Jeg er for gammel for Deres målgruppe da jeg er 34 år. Men dersom det er andre her inne som synes dette kune vært artig og bor litt lenger sør/vest i landet, kan jeg tenke meg å stille hytte og selskap til rådighet for en lik tur. Dette var bra initiativ:-)

Lykke til og god tur
Avatar

Re: Hvem blir med på hyttetur?

juni 11 2012 - 20:14
Hei,
Dere har nok rett, har følelsen av at få/ingen melder seg - men det er ennå 4 dager igjen, så kanskje det dukker opp noen interesserte. Jeg er i begynnelsen av 20 åra, så blir litt rart å dra med en over 30. Synes dog at alder ikke er så farlig hvis man er flere, altså et par over 30 og noen på min alder og. Men er redd det blir veldig sprik mellom oss hvis det kun er 3 stykker over 30 og meg, hehe.

Så synd å høre, Adventure. Hvor gammel er du? Kan du vææææresåsnill å vurdere det, presse deg selv? Jeg har forresten ikke angst for tiden, men jeg har lidd av ekstrem panikkangst i flere år og depresjon i ennå flere år, så jeg vet hvordan det er. Grunnen til at jeg valgte å skrive her, var fordi jeg oppfatter folk her inne som mer "ærlige" enn andre "ensom" sider, slik som "aktivitetsvenner" - hvor hver eneste person skriver på sin profilside "iiih, jeg har EGENTLIG syyykt mange venner, jeg bare ble medlem her fordi eh, jahhh... lol"

Jeg har faktisk ingen venner å være med, og sånn er fakta. Det er nok få på min alder som er i min situasjon, så regner ikke med at noen blir med - men kan alltids håpe. Siden jeg ikke liker å ha bursdag, tenkte jeg at en helg vekk ville vært forfriskende.
Jeg har bestemt meg for å dra uanvhengig om noen blir med eller ei (forever alone, haha). Jeg vil bare vekk fra alt det "kjente" bare for å tenke på noe annet en helg.
Hvis ingen melder seg, får dere ønske meg en god helg. Skal nok kose meg med rødvin og en deilig bok under en svart himmel:) Ønsker alle her inne en god helg og!
Avatar

Re: Hvem blir med på hyttetur?

juni 11 2012 - 20:37
Trodde inntil i dag at jeg var en ungdom:-)
Vær snill med deg selv å ikke undervurder alderssammensetning. Jeg kunne godt tenkt meg å reist på tur meg folk fra 20 til 60 år, det hadde vært en fantastisk opplevelse (men det er ikke sikkert hiphop hadde vært velkommen på anlegget) hehe. Dersom du ikke liker bursdag, så kutt det ut. jeg har gjort det for lenge siden. Ha en riktig god tur og ta med deg noen gamlinger fra forumet her du;-)
Avatar

Re: Hvem blir med på hyttetur?

juni 12 2012 - 17:48
utrolig kult prosjekt frostrøyk:) fortsett med å være spontan, ikke gi deg selv om kanskje ingen kan være med denne gangen! Det er herlig å være alene også synes nå jeg ihvertfall:) jeg kunne godt tenkt meg å reise på ferie alene til og med:P med naturen rundt:D et godt sted å få tenkt ordentlig... selv liker jeg å skrive og da er sånt perfekt! Jeg tror nok at du kan kose deg alene også:)) håper du får en kjempefin tur!
Selv kan jeg ikke være med for jeg skal passe katten til en venninne, men hold oss oppdatert om hvordan turen ble:)!
Avatar

Re: Hvem blir med på hyttetur?

juni 12 2012 - 17:49
er forresten enig med de andre i at alder ikke burde være noen hindring!
Avatar

Re: Hvem blir med på hyttetur?

juni 12 2012 - 19:45
Det er veldig oppløftende at det er såpass guts i deg at du vil holde noe som dette. Meningen med sidetmedord kan jo også være at vi kan treffe hverandre. Det er sundt.
Ofte så føler jeg meg som et barn så noen ganger er jeg for ung til å være med på hytteturen hehe. Alderen på folk er egentlig ikke så lett å se.
Musikk har jeg ikke tenkt på jeg synes det er slitsomt med mye musikk og særlig mye av den nye musikken som spilles på radioen osv. Så det er grus-omt for meg og sånn har det alltid vært,da flyr jeg ut av døra og blir borte.
60-70 talls musikk derimot,he he da blir jeg.
Men det er jo egentilg du som bestemmer siden det er din hytte.
Åssen musikk er ok for deg?
Det kunne vært et spennende sosialt ekspriment,litt som jeg trodde big brother kom til å bli,jeg trodde alle deltakene skulle sitte på hvert sitt rom i 100 dager he he.
Denne hytteturen blri nok bedere enn det.


Avatar

Re: Hvem blir med på hyttetur?

juni 13 2012 - 02:16
Hei frostrøyk, må si at dette var et utrolig tøft og bra forslag av deg!! Nesten som jeg skulle sagt det selv men ikke tør...får unnskylde meg med at jeg ikke har hytte:) Er selv 46......synes tallet er helt absurd da jeg ikke føler meg gammel i det hele tatt. Tar jo selvsagt på å slite med angst og depresjoner over så lang tid så er ikke fult så spretten, energisk og tiltakslysten som før merker jeg, pluss noen rynker og et par grå skjeggstubber som jeg ikke har bedt om, og en liten ølmage som jeg forsåvidt har bedt om:) Tror at når du blir eldre fort finner ut at man egentlig ikke har forandret seg særlig siden ungdommen. Det er bare årene som går og går og går, men man er fremdeles den samme som alltid. Har kjendt mange i begynnelsen av 20 åra som er mye mer seriøs" og ortntlig enn meg. Da synes jeg det begynner å bli kjedelig:) Jeg er i mitt ess når helsa tillater meg å bare tulle å tøyse. Kunne godt tenkt meg å blitt med jeg - kvikner fort til når jeg får litt "innabords" :) Eneste er at jeg dessverre er opptatt på søndag så da blir det uansett ikke denne gangen....men om du føler for så er det bare å ta kontakt ved neste anledning! Bor i Oslo så det hadde passa bra sånn sett. Ingenting er bedre enn at folk i samme situasjon kunne samles. Og om ikke det blir hyttetur så kanskje det går an å grille i frognerparken f.eks. Eller egentlig hva som helst bare mann har et felleskap. Det er det viktigste. Igjen en genial ide, gratulerer så mye med dagen! Og håper det blir en knall hyttetur!!
Avatar

Re: Hvem blir med på hyttetur?

juni 15 2012 - 20:07
Det ble desverre ikke noe av hyttetur denne helgen, da jeg fikk andre planer. Men jeg skal definitivt forsøke å arrangere dette ved en annen anledning. Har fått flere tips om folk som vil være med på et slikt "Thor-Heyerdahl"eksperiment (hvor ingen kjenner noen). Jeg skal forsøke å si fra i god tid neste gang, slik at flere kan være med. Eller så kan jo alltids noen andre ta initiativ - ser mange ivrige sjeler her inne.

Tusen takk, Dionysos66. Som du sier, det trenger ikke være hyttetur. Det kan være grilling i Frognerparken for all del:)
Avatar

Re: Hvem blir med på hyttetur?

juni 18 2012 - 09:33
Ah, så flink du er!! Så tøft gjort ja!!
Jeg er 28, har Mange venner/bekjente, men jeg føler ALLE er opptatt til de fleste tider, og sånn er det nok å..
Så og si ALLE har jo typer el/og familier, mens jeg er helt alene..noe jeg egentlig har ønsket lenge.. Hadde forhold i flere år(mens alle andre var single), og ville nyte "friheten" når den først kom...
Nå er det gått flere år og jeg har nytt masse reising, noe som er min største hobby!!
Treffe nye folk, få flere venner, drikke vin, lage mat og kose seg..
Savner noen som har TID tid å være med ut å reise, bare nyte litt venninnekps..=))
Ikke gi opp sånne planer nei, kjempegodt forslag du la ut!!
Typisk vi fleste skal noe, når en prøver få til noe, kjenner til det.
Blir munter av å se du legger ut sånne forslag=))

Hvor gammel var du forresten?
Avatar

Re: Hvem blir med på hyttetur?

juni 19 2012 - 00:58


Utrolig kult forslag!

Jeg kjenner meg igjen i veldig mye av det som blir skrevet her.
Jeg har mange bekjente, men få "venner" og føler jeg har enda færre nå, flyttet til Oslo i fjor, og jeg føler jeg er den rare nordlendingen som ingen i klassen min prater med...Seriøst. Dialekten hjelper IKKE med den sosiale "awkwardnessen" jeg allerede sliter med... hehe. (Måtte bare få akkurat det ut :P)

Men ja, jeg er 25 år, og folk jeg kjenner har begynt å etablere seg og er opptatte med det. Føler det kanskje har vært spesielt vanskelig å komme i kontakt med folk i Oslo, og jeg er utrolig glad for å ha funnet denne siden hvor det virker som mange andre har det på samme måte!

Igjen, utrolig tøft forslag! =)
Til forsiden