Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Homo? Noen.....?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Homo? Noen.....?

juli 18 2016 - 00:45
Som overskriften sier, så er jeg homo. Et åpen om det, selv om jeg ikke har regnbueflagget over inngangsdøra, eller går først i paraden. Om noen spør, får di svar.

Har vært singel en liten stund nå, og føler at det er på tide å finne noen å være glad i igjen. Men jeg er ikke den typen som går ut alene på byen, så har prøvd meg på div dating/sosiale nettsider. Tingen som slår meg er hvor lite (mange) gutter faktisk er interessert i personen, men heller skal ha deg fortest mulig i seng. Jeg skal ikke ta alle over en kam, men dette er et gjentagende tema....

Jeg er like glad i sex som andre, men for meg kommer ikke det i første rekke. Det kommer nok av at jeg har et mindreverdighetskompleks, syn på egen kropp, (veier 80 men får spader når vekten kryper oppover) samt et snev av paranoiditet. Jeg vil bli kjent med en person før jeg blir intim med han. Men det ser nesten ut som jeg er i mindretall der.

Jeg har tilbakevendende depresjon, problemer med å stole på folk, til tider sosial angst, haugevis med andre personlige issues og er veldig mye alene. Jeg har nok et usunt kontrollbehov. Må ha det ryddig, tinga mine skal stå på plassen di er plassert, og bildene henge midt på veggen. Og jeg bruker lasermåler for å få det ned til mm.
Kommer fra et godt møblert hjem, og hvis ikke du tror meg, så kan du bli med hjem til mora mi for å se....
Jeg hadde inntil nylig full jobb, men måtte si opp fordi det ble for mye for meg. Noe som var et tilbakeslag for min del. Jeg er flink til å jobbe, og det gjorde at jeg kom ut blandt folk. Er bestemt på å komme i jobb igjen, men ikke fullt med en gang.

Så, er det andre gutter som har samme problemet som meg?
Er det noen gutter som vil bli kjent på en "rolig" måte uten press av noe slag?
Går gjerne på byen, men er og på vei hjem lenge før utestedene stenger. Er ikke no natterangler.
En rolig tvkveld trumfer nok bytur.
Liker å gå tur, og sitter mer enn gjerne på gresset i en eller annen park for å ta en matbit og prate.

Send meg gjerne en melding :o)
Avatar

Livets lystseilas....

juli 24 2016 - 13:57
Bra å se at det finnes andre og som tenker over livet. Jeg vil svare på ditt innlegg fordi det er aktuelt.

Da jeg var ung var jeg med i folkeopplysning om homofili. Vi fant fort ut at vi måtte leve følelsene ut åpent og fritt. Men det hadde sine sosiale kostnader, og jeg mistet mange venner og familien blei vrang. Nå er jeg eldre, men glad for homolivet. Følelser er det viktigste for meg. Det å undertrykke følelser er direkte galt.

Jeg synes det er verdifullt at du ønsker å bli kjent med personen før du er intim med han. Jeg opplevde en tid at jeg kun blei "et nummer i rekka". Da isolerte jeg meg. Men jeg har opplevd gode forhold. Men forholdene varte bare en stund.
Nå for tida er jeg mer "avstandsforelska". Kanskje jeg igrunnen har gitt opp nært forhold.

Jeg er positivt innstilt til livet, og liker å gjøre noe i fellesskap. Jeg har gått mange år arbeidsledig, men er omskolert ved attføring, og har jobba de senere åra.

Kanskje andre har interesse for å utveksle erfaringer?
Avatar

Kult

aug 4 2016 - 17:35
Det var så kult at noen her er og homo.
Til forsiden