Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjemmeværende i Eidsvoll?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjemmeværende i Eidsvoll?

mars 16 2021 - 09:35
Hei! Jeg er ei dame på 39 år som er hjemmeværende og bor på et lite tettsted i Eidsvoll. Har mann og barn men da de er på jobb og skole på dagtid er jeg ofte mye alene og kjenner mer på ensomheten nå en noen gang. Jeg har noen utfordringer med egen helse men dette går veldig opp og ned. Er glad i å gå turer, ta en lunsj ute, gå på shopping eller bare sitte hjemme med en god prat over en kaffekopp.
Jeg har tenkt lenge på å lage en annonse å høre om det er noen der ute som er i noenlunde lik situasjon og kunne tenke seg en venninne å dele tanker og tid med. Kjenner fortsatt at dette sitter langt inne, vet ikke hvorfor. Kjennes kanskje ut som det er litt " flaut " å være ensom. Men det er jo ikke det, og jeg vet dessverre at jeg så absolutt ikke er alene om det. Så nå tar jeg mot til meg legger ut dette så blir det spennende å se om jeg får noen meldinger:-)
Avatar

Hei

mars 18 2021 - 13:13
Hei jeg bor i eidsvoll og kan gjerne være med på turer. Er mye hjemme da jeg jobber kun 50%. Jeg er 33 år.
Til forsiden