Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 1 2017 - 13:23
Hei, jeg har et litt uvanlig forslag til folk i Oslo-området ;)

Jeg bor i det jeg vil kalle en "party-leilighet", som ligger ganske i midten av Oslo sentrum, så det er perfekt beliggenhet for vorspiel & nachspiel før og etter man drar ut på byen (eller eventuelt hjemmefest hele natten).

Jeg har alltid hatt en filosofi om at alle skal være velkomne og at alle skal inkluderes, og siden de forrige romkameratene mine nå har flyttet ut, og de heller ikke har noe særlig kontakt med den gamle gjengen deres, blir det derfor ikke fullt på festene lenger (som egentlig er bra, siden det ble altfor trangt). Og det betyr at jeg nå har mulighet til å invitere helt nye folk fra f.eks. dette forumet, hvis noen her skulle være interessert i et nytt sted å feste i helgene.

Selv kjenner jeg ikke så mange i Oslo, ettersom jeg har jobbet mye meg selv de siste årene, og derfor ikke har fokusert på å finne flere venner. Så hvis det er noen her som liker hjemmefester med hovedsakelig trance, elektronisk og hip-hop musikk og alkohol (men IKKE dop), så er dere velkomne til å joine oss (og dere er selvfølgelig frie til å invitere egne venner/gjenger også).

Det eneste kravet mitt er at gjestene ikke ødelegger ting og ikke er slemme mot andre. (Dette er altså ikke noe "trash-party"!)
Med andre ord: Bare følg Kardemomme-loven, så er alt fint :)

Alderen deres har heller ingen betydning for oss, så lenge dere tolererer ungdommelig type musikk (og dere er over 18 år selvfølgelig, grunnet tilstedeværelsen av alkohol) ;)

Gården vi bor i er hovedsakelig full av studenter, så høy musikk og støy har aldri vært noe problem for de andre i gården (noe som er ganske unikt, i og med at vi tross alt bor i en blokk-leilighet med andre beboere rundt oss på alle kanter). Så vi har med andre ord muligheten til å gjøre denne leiligheten enda mer minneverdig enn det den allerede er.

Jeg har ingen anelse om dette er noe dere er interessert i eller ikke, men jeg vil hvert fall gi dere muligheten, siden vorspiel/hjemmefester er en enkel måte å bli kjent med nye mennesker på.PS: Det er selvfølgelig ikke noe drikkepress her. Men det er heller ikke noe drikkeforbud... ;)
Avatar

:)

nov 1 2017 - 14:36
Bra initiativ! Om man kunne gjort det til en "kun forum" fest tror jeg mange fler ville møtt opp for da er man trygg på at andre der er i samme situasjon som en selv :)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 1 2017 - 14:49
Enig. Hvis det er mange nok herfra som er interessert, så kan vi lett fikse "forum-fest" uten andre gjester hvis de fleste synes det er bedre ;)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 1 2017 - 15:16
Hva med oss slemminger?
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 1 2017 - 15:48
Onceupon: Mener du virkelig at du er en slem person...? Så lenge du ikke er ute etter å skape bråk i utgangspunktet, er du velkommen ;) Enkelt og greit.
Avatar

Interessert

nov 1 2017 - 23:15
Høres spennende ut!!! I am in!!! :D
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 2 2017 - 18:54
Hei, jeg har ikke vært på fest i lang tid av forskjellige grunner. Men det er kanskje en god idé. Sitter hjemme alene etter jobb og i helgen. Jeg er litt eldre men liker godt til å komme meg ut igjen.
Jeg er med. :-))
Avatar

Kudos for initativ

nov 2 2017 - 20:06
Du skal kudos for å åpne leiligheten for vilt fremmende mennesker for hygge (noe jeg må innrømme at jeg aldri ville ha gjort) :)
Nå er ikke jeg det store festmenneske, og tanken av å være et sted med mange ukjente mennesker med alkohol inni bildet, gjør meg noe tilbakeholden må jeg innrømme, men jeg skal aldri utelukke noe. Hvis jeg skulle ha kommet, så måtte jeg i så fall tatt et lite forspill hos meg selv, for å komme i "form" :p
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 4 2017 - 01:20
wolli1968: "Jeg er litt eldre men liker godt til å komme meg ut igjen."

Du kan gjerne være 70 år for min del. Hugh Hefner er sikkert kul å henge med lissom ;)

_ _ _

ØnskerForandring: "Du skal kudos for å åpne leiligheten for vilt fremmende mennesker for hygge (noe jeg må innrømme at jeg aldri ville ha gjort) :)"

Hehe takk for det, men jeg ser ikke på det som noe "big deal". De fleste mennesker er gode mennesker som meg selv, med gode intensjoner - så selvfølgelig er de alle velkommen ;)"Hvis jeg skulle ha kommet, så måtte jeg i så fall tatt et lite forspill hos meg selv, for å komme i 'form' :p"

Jeg ser den, og hvis det gjør deg mer komfortabel så kan du jo selvfølgelig gjøre det. Men jeg håper på å skape et miljø som er så tolerant og imøtekommende ovenfor andre mennesker at du ikke vil føle behovet for å "komme i form" før festen; miljøet i seg selv er "berusende".
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 4 2017 - 06:48
Takk, men spørsmålet er: Når og hvor?
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 4 2017 - 13:10
Så langt har jeg bare slengt ut ideen her, og hvis vi blir mange nok så kan vi bli enige om dato og tid. Men generelt vil leiligheten være et "åpent sted" fredagskvelder og lørdagskvelder.
Avatar

Hei

nov 5 2017 - 20:41
Helt klart med jeg og; )
Avatar

JA!

nov 5 2017 - 23:02
Synes det høres kjempe bra ut! :) Er gjerne med om det passer
Avatar

Flott å høre!

nov 6 2017 - 00:18
Da er vi så langt 9stk som er interesserte, inkl. meg (+ muligens "slemmingen" Onceupon?). I tillegg er vanligvis også noen av romkameratene mine hjemme, så da er vi hvert fall over 10stk :)
Avatar

Hei :)

nov 6 2017 - 17:47
Hadde det vært plass til en til? Er en fyr på 24 som er lei av å være alene hver helg
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 6 2017 - 18:09
Selvfølgelig :) Kan gjerne invitere med andre venner også, om man ønsker
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 6 2017 - 18:38
Jeg vill gjerne bli med om det forsatt er plass
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 6 2017 - 19:13
Til alle som eventuelt ønsker å være med: Ja det er alltid plass (selv hvis det skulle være "fullt"). Vi har vært ca. 50-70stk her før (da var det riktignok gørrtrangt), så det er plass nok så lenge vi alle ønsker å gi plass til alle ;)

(Det blir ikke nødvendigvis stoler og sofa-plasser til alle, men å sitte på gulvet har aldri vært noe hinder før. Det er stemninga som teller; ikke hvor man sitter. Og sofaene er orientert langs veggene i stua, slik at det sosiale fokuset går innover mot midten av rommet, hvor de på gulvet sitter. Så alle blir inkludert i miljøet, sånn sitte-messig.)
Avatar

Spenstig!

nov 7 2017 - 23:57
Tøft av deg å prøve på noe sånt som dette. Farger meg interessert! Og drar nok med meg en eller to om det blir noe av (og om det passer alle kanter ofc) ^_~
Avatar

Spennende

nov 8 2017 - 08:47
Flott initiativ. Blir gjerne med på lasset om det skulle skje :)
Avatar

Utrolig kreativt

nov 8 2017 - 13:43
Heia!

Er det for sent å skrive seg på gjeste lista ?

Itj noe plass er bedre enn hjemmefæst....læst gjennom hele gria 3 gnager men kan itj se kor dette skal vær.....Ser frem til dette lel
Avatar

Bra insj!

nov 8 2017 - 14:28
Så utrolig bra insj! Jeg blir gjerne med :)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 8 2017 - 20:09
Naboen.Leo: Aldri for seint. Dette er en åpen invitasjon :)

Datoer, tidspunkter og adresse har jeg ikke informert om enda, ettersom jeg i utgangspunktet la ut forslaget for å sjekke om det fantes noe interesse blant folk i det hele tatt. Og det er jo tydelig at folk er interessert, så det ser veldig lovende ut.

Stua er ikke så stor, så det vil nok bli litt trangt uansett. Men det er ikke noe problem hvis det er god stemning og det er fullt av greie folk :)
Avatar

Der det er så mye hjerterom...

nov 9 2017 - 19:57
møter jeg gjerne opp :)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 9 2017 - 23:14
Jeg er med;)
Avatar

Hei

nov 12 2017 - 08:48
Jeg blir gjerne med. Er selv ei jente på 20 år fra Jessheim
Avatar

Im in

nov 12 2017 - 19:20
Hørtes gøy ut dette :)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 13 2017 - 13:35
Okey, da er vi så langt 16stk (++) som er interessert, så jeg foreslår første vorspielet/festen førstkommende fredag 17.11.17 eller lørdag 18.11.17 ;) Sender dere adresse via venneforespørsel og personlig melding.
Avatar

plass til en til?

nov 13 2017 - 14:13
Synes dette er et kjempebra initiativ og tror jeg vil bli med dersom det er plass til flere. Må sies at jeg ikke er noe utpreget "festmenenske" eller menneskeperson og synes også det høres litt skummelt ut så jeg kan ikke garantere at jeg møter selv om jeg gjerne vil.
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 13 2017 - 14:27
Magnus: Det er selvfølgelig plass ;) Som tidligere nevnt her vil det kanskje bli litt trangt (stua er på ca. 20 kvadratmeter), men så lenge det er snille folk vil det ikke FØLES trangt. Dessuten pleier mange vanligvis å danse etter hvert, som frigjør en del plass.

Og du er ikke forpliktet på noen måte til å komme selv om du f.eks. har sagt at du vil være med; det er en åpen invitasjon hele veien - også når det gjelder å eventuelt ta med andre venner. Se på det som et sted med åpen dør, hvor du er fri til å være med helt uavhengig av hva du eventuelt sier fra om på forhånd. No pressure. No rules. Just freedom :)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 15 2017 - 02:09
Dette høres jo helt fantastisk ut! Noe inni meg sier at jeg absolutt burde joine, men angsten brøler "NEEEEEEI!!"...
Men tanken om å bli sitte-messig inkludert blant en gjeng fremmede folk varmer litt i sjela.
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 15 2017 - 23:17
U-BrysomMann: Mm, jeg føler litt på den nervøsiteten selv også, og det tror jeg alle som kommer hit gjør i en eller annen grad :)

Angående "sitte-messig inkludering": Jeg telte akkurat over hvor mange sofaplasser og stoler vi har, og vi har 18 sitteplasser totalt (++ hvis man sitter litt trangere i sofaene, samt gulvplass om det blir nødvendig). 2 av de 3 sofaene er på hver sin side av stua, så det er ca. 3 meter gulvplass imellom de (som inkluderer et lavt stuebord), så kommunikasjons-avstanden mellom de 2 sofaene er dessverre litt stor.. Men det er en avstand vi er nødt til å ha for å kunne få plass til alle stolene i en "ring-formasjon" imellom sofaene, slik at ingen f.eks. blir plassert bak en sofa som står midt på gulvet (som kunne ført til at man føler seg sitte-messig ekskludert fra resten av gruppa).
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 15 2017 - 23:30
Kjempefin idé. Hadde vært moro å kunne blitt med på noe sånt om ikke så altfor lenge :)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 15 2017 - 23:41
Bobleplast: Er bare å joine om du skulle ha lyst :)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 16 2017 - 00:34
Setter pris på det, men denne festen kommer nok litt for tidlig for meg. Skulle det dukke opp noe etterhvert så kan jeg sikkert ta meg en tur :)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 16 2017 - 11:01
Det hadde vært så sykt koselig! Har dag blitt bestemt enda?
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 16 2017 - 11:02
Blir det noe av denne festen i morgen? Jeg kommer gjerne, men har ikke hørt noe mer om hvor det skal være? :D
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 16 2017 - 13:53
Bobleplast: Tanken var at vi kunne ha dette som et relativt fast vorsested/festested i helgene for de som har lyst til det, så det blir i så fall mange muligheter for deg fremover :)

oslo 1996 & Arianne84: Jeg har ikke gitt ut adresse og dato enda, så er mulig jeg utsetter vorset/festen til lørdagen isteden, slik at folk får en ekstra dag å tenke på hvis de trenger det...
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 16 2017 - 13:53
Plass til en til? :D
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 16 2017 - 13:57
Alltid :)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 16 2017 - 20:46
Er gjerne med om det fortsatt er plass :)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 16 2017 - 21:17
martunemms: Selvsagt ;)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 16 2017 - 21:47
jeg gleder meg :-)
Avatar

Underholdning.

nov 16 2017 - 21:51
Hei! Jeg er god til å spille gitar og synge,kanskje vi kan få til allsang når vi har kommet oss i farta. Passer det å ta et akustisk break på festen?

Hilsen Oldismann 44 år.
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 16 2017 - 22:27
onlyhuman: Alt stemninga tilsier passer :) Ta gjerne med gitaren og prøv. (Den kan låses inn på rommet mitt i mellomtiden om du vil. Det samme gjelder vesker og verdisaker for alle andre også.)

Alle skal ha lov til å spille den musikken de liker, så man er fri til å spille hva man vil her. Men vanligvis går det i hands-up, hard dance, hardstyle, jumpstyle, trance, electro, dance, house, dubstep, hip-hop, r&b, trap (generelt elektronisk produsert musikk) på festene her. Men det er ikke noe must; det er bare veldig passende som fest-musikk. Dessuten, noen av de beste fest-minnene mine er fra allsang :) (Tho jeg IKKE har sangstemme...)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 16 2017 - 23:03
Datoen er nå fastsatt til førstkommende lørdag 18.11.17, og jeg har nettopp sendt ut tid og sted på personlig melding til alle som har vist interesse. Inkludert meg selv er vi nå 29 stk.
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 17 2017 - 12:41
hei jeg har ikke fått melding
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 17 2017 - 13:48
oslo1996: Jeg sendte deg melding i går 23:48, men kan sende deg en på nytt nå. Tror det er noe galt med serverne til sidetmedord.no, for har selv opplevd å motta meldinger fra folk som egentlig ble sendt 2 uker tidligere. Det får meg til å lure på hvor mange som egentlig mottok meldingen min i går...
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 17 2017 - 15:06
Så rart, jeg fikk ikke noe i går og har ikke fått noe nå heller
Avatar

VIKTIG BESKJED!

nov 17 2017 - 15:59
Da veit vi hvert fall det, at det er bedre å bruke en annen plattform til meldingsutvekslinger.

Til alle sammen: Det er fint om dere gir beskjed her i denne tråden om dere har mottatt en melding fra meg med fest-informasjon (sent i går). For hvis meldingen f.eks. kun har nådd fram til 2-3 stk. er det bedre om vi avlyser festen denne helgen og eventuelt heller prøver igjen en annen helg. Og det er fint om vi finner det ut i dag, slik at ingen "låser seg til" fest i mårra uten grunn.
Avatar

Melding mottatt...

nov 17 2017 - 16:34
Jeg har fått melding med info!
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 17 2017 - 17:35
Plass til en ti? :)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 17 2017 - 17:46
nick777777: Jepp, men det er for øyeblikket veldig usikkert om det blir noe fest i morgen, grunnet svikt i meldings-systemet. Så langt er det bare Arianne som vi veit at har mottatt melding om festen.
Avatar

Melding mottatt

nov 17 2017 - 17:51
:)
Avatar

Tørst

nov 17 2017 - 19:37
Hei, jeg blir gjerne med en helg det passer.
Avatar

Hei

nov 17 2017 - 19:59
Jeg har fått melding. Du får si fra om det blir noe eller ikke :)
Avatar

Melding motatt.

nov 17 2017 - 20:56
Jeg har fått melding.
Avatar

AVLYST

nov 17 2017 - 21:19
Jeg avlyser festen i morgen (lørdag 18.11.17) siden det er såpass usikkert hvor mange som egentlig har mottatt invitasjons-meldingen jeg sendte i går, grunnet svikt i meldings-systemet. Derfor er det greiest å avlyse denne helgen og heller eventuelt prøve igjen en annen helg, hvor jeg heller kan si fra litt tidligere i uka. Festen denne helgen ble uansett et litt impulsivt forsøk på å få til noe "i siste liten". Og det er bedre å avlyse det i kveld enn å gjøre det i morgen, slik at man får god tid til å eventuelt planlegge noe annet å bruke lørdagen på.

Jeg beklager dette for oss som gledet oss til morgendagen.

(Har også sendt en melding om dette til dere alle sammen.)
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 24 2017 - 23:58
Nope... Vi driver på å finne en ny romkamerat nå, så hvordan det går med den opprinnelige fest-ideen veit jeg ikke... Avhenger mye av hvordan den nye romkameraten også anser festing
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 25 2017 - 21:02
kanskje vurdere å lage en facebook gruppe ? de fleste har vel det? :-) eventuelt lukket ofc
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

nov 28 2017 - 21:16
Ja det er et godt poeng, men avsluttet alle kontoene mine hos sosiale media for et par år siden. Og nå er vi også i gang med å få ny romkamerat, så framtidsutsiktene for disse festene avhenger mye av hvor fest-interessert den nye romkameraten er...
Avatar

IKKE KULT

des 26 2017 - 11:20
Jeg synes faktisk ikke dette er spesielt kult, jeg. Invitere til fest, avlyse i siste liten med snakk om fest senere som heller ikke ble og kort tid etterpå dukker en ny romkamerat beleilig opp...
Avatar

Re: Hjemmefest midt i Oslo for alle snille folk :)

des 26 2017 - 18:24
It's life. Ting går ofte ikke knirkefritt. Det ble ikke ideelt, men det var slik det ble. Life is messy.
Til forsiden