Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp gjennom panikkangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp gjennom panikkangst

aug 25 2013 - 20:49
Hei, jeg vil gjerne bli venner med noen som sliter med angst, og som vet akkurat hvordan det er. Det å vite at man har noen som kan roe man ned når det står på som verst, når panikken river gjennom kroppen, det hadde vært veldig bra.

Jeg kan jo fortelle litt om meg selv og min angsthistorie.
Jeg er en gutt på 37 år, fra Nordland. Jeg har jobb, men har vært sykemeldt i lange perioder, nå i nesten ett helt år.. Hva som skjer når året er omme vet jeg ikke... Jeg er ikke frisk nok til å jobbe. De diagnosene jeg har er: ADHD, Tourettes, Bipolar2, GAD, Agorafobi, helseangst, og gud vet. Som dere sikkert forstår er det ihvertfall en av de diagnosene som er feildiagnosert.
Jeg har slitt med angst i godt over 20 år, men den har istedet for å bli bedre, bare blitt verre og verre. Jeg har gått i behandling på VOP, pluss to innleggelser de siste 15 årene. Min erfaring er at det faktisk har blitt verre med behandling fordi jeg ikke tror at alle demonene som kommer frem har godt av å komme frem...

Ihvertfall, de som har lyst å bli venn med meg her inne er mer enn velkomne til å legge meg til. Jeg har som dere sikkert forstår en del erfaring innen panikkangst... :)
Til forsiden