Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Henge ut i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Henge ut i Oslo

juli 7 2014 - 17:21
Hei folkens,

Jeg er en akkurat passelig hyggelig kar på 26 som vil ha noen flere bekjentskaper. Gutt eller jente, mann eller kvinne (eller transe for den sags skyld, ingen diskriminering ) Jeg bryr meg ikke om hvem du er, jeg er villig til å gi alle en sjanse om å møtes ute i den ekte verden. Det kan godt hende man ikke har kjemien til å fungere sammen sosialt, men man kan ikke vinne om man ikke deltar, så la oss gjøre et forsøk.
(Når alt det er sagt er det en fordel om den mentale helsen din er brukbar. Koppen min brukte å være halvt tom i tenårene så jeg kan definitivt relatere, men i "voksen" alder har koppen min blitt fullere med årene så vil helst møte folk som har det bra eller er på bedringens vei)

Er relativt ny i byen, men begynner å bli ganske dreven på lokalgeografien allerede.
Jeg er allsidig, glir inn på både Tøyen og Frogner, har sett og hørt mye her i livet og praktiserer kardemommebyloven hvor enn jeg går.

Jeg har mine preferanser når det kommer til aktuelle aktiviteter, men har et åpent sinn og prøver gjerne nye ting.
Ingen vits å gjøre enkle ting kompliserte, legg meg til som venn så finner vi ut av det.
Avatar

Re: Henge ut i Oslo

juli 16 2014 - 04:34
jeg sendte deg en venneforespørsel.
Til forsiden