Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst, kronisk stress og utmattelse etter sykdom/kriser. Ønsker venner som forstår :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst, kronisk stress og utmattelse etter sykdom/kriser. Ønsker venner som forstår :)

des 6 2020 - 03:48
Jeg er en jente/dame på 41 ( føler meg ti år yngre) fra Oslo som har opplevd mange kriser. Det har ført til at jeg sliter med både helseangst, ptsd-symptomer og kronisk utmattelse. Jeg er alltid på vakt, føler meg konstant stressa, tenker ofte det verste, og kan bli veldig redd for kroppslige symptomer. Er likevel sjeldent hos legen :) Er oppegående, kan mye om alt og liker en god diskusjon om små og store tema. Synes det er vanskelig å være sosial til tider, fordi jeg er så mye sliten. Er tidvis veldig ensom, selv om jeg lever med familie. Noen som kjenner seg igjen? Ta kontakt da vel :) Kanskje vi kan bli sterkere, miog mindre redde sammen.
Avatar

Ehlååå

jan 8 2021 - 22:59
Je er Bare 16, men har mye erfaringer med utmattelse og stress, angst/sosialangst og mye vondt. Kan gjerne slå an en chat med meg, er selv ganske ensom. Je er veldig forståelsesfull.
Avatar

Hei

mars 12 2022 - 11:41
40 år gammel mann fra Stavangerområdet her. send meg gjerne en melding.
Til forsiden