Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hello

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hello

jan 20 2013 - 10:38
Jeg er en gutt på 21 fra Hedmark som vil utvide nettverket. Er selv mest interessert i musikk og gaming. Legg meg gjerne til som venn om du vil bli bedre kjent.
Avatar

Hei

jan 20 2013 - 12:53
Hei:) jeg vel litt gammel kanskje he he. Men jeg lidenskapelig opptatt av musikk og spille gitar, i tillegg er jeg lettere spille avhengi, spille mye på pc og Wii ect. Bare å legge meg til for å skravle:)
Avatar

;)

jan 20 2013 - 15:04
tankefull32: Alder spiller da ingen rolle! Er mildt sagt lidenskapelig om musikk selv, og er også gitarist. Vil vel ikke kalle meg avhengig, men er en ivrig PC gamer :)
Avatar

:)

jan 20 2013 - 17:36
Å så kult at du også spiller gitar! Jeg har blitt litt hekta på league of legends/lol og zelda på Wii, min sønn sin skyld, flaut men jeg spiller like mye som han og lol spiller vi ofte sammen. Noen kule spill du anbefaler? Jeg liker strategi spill, multi player spill. Jepp legger til:)
Avatar

Tja

jan 20 2013 - 18:12
Kan jo anbefale ting jeg liker, men det er jo subjektivt om de er bra :P
Har godtatt :)
Til forsiden