Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Heisann :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Heisann :)

mars 12 2015 - 04:23
Jeg er en jente som ønsker kontakt med mennesker.. Jeg har vært en del 'sperret inne' fra omverdenen, og trenger å skape meg ett sosialt nettverk igjen :)
Avatar

Re: Heisann :)

mars 13 2015 - 21:32
Jente 27 her, jeg kan gjerne bli med på å bli kjent. Føler noe av det samme, ufrivillig sperret inne i min verden, etter et alvorlig sykdomsforhold i 2008 som få kjenner til, eller kjenner seg igjen i, og som har gjort det vanskelig for meg å delta på mange normale studentaktiviteter i Bergen mens jeg var student der. Så hvis du vil ha noen å snakke med her så bare ta kontakt, bor på østlandet nå, men mulig jeg flytter til Oslo mot høsten, så hvis du bor i området der kan vi jo kanskje treffes for å bli kjent også :)
Avatar

Re: Heisann :)

mars 13 2015 - 21:52
Jeg har heller ikke noe sosialt nettverk, og er bare for det meste for meg sjøl.
Avatar

Hei

mars 14 2015 - 09:40
Jeg skrev en melding til deg her på tråden før LilleSpurv. Jeg vet ikke hvorfor jeg skrev det for det ga ingen mening. Men jeg er ute etter litt større nettverk. Gjerne jenter på rundt min alder =) Så ta gjerne kontakt.
Jeg har isolert meg en del gjennom livet fordi jeg syntes det sosiale var vanskelig. Men bare for å være sikker, hva mener du med "sperret inne". Skriv gjerne pm =)
Klem
Til forsiden