Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei :)

nov 24 2014 - 05:44
Hei. Jeg er ei jente på 18, bor i trondheim med samboer og katt. Sliter med mye angst, mistet mye venner pgr av det. Ønsker å møte noen som kanskje har opplevd eller er i samme dritten. Sliter også med å stole på mennesker. Så det med nye venner er vanskelig. Håper på svar :-)
Avatar

hei! :)

nov 26 2014 - 23:38
Hei der! :)
Jeg er ei jente på 22 år som for tiden studerer grunnskolelærer på HiST her i Trondheim. Jeg er selv født og oppvokst her også.
Jeg har vel ikke noen erfaringer med det å ha angst, men tenkte å legge igjen et lite spor likevel! :)

Litt om meg:
Jeg her kommet hit på siden da jeg føler meg mer og mer ensom. Da jeg begynte på studiet mitt i høst hadde jeg godt mot til å bli kjent med nye mennesker. Dessverre har det ikke gått slik, og jeg sitter alene på skolen under forelesningene. Jeg føler meg rett og slett totalt annerledes enn hva resten av klassen er.. Jeg kan ofte sitte helt alene på en rekke i forelesningssalen, noe som føles helt forferdelig og utrolig flaut. Jeg har også en litt trøblete bakgrunn jeg ikke nevner her.
Bort ifra det, er jeg egentlig ei livlig og koslig jente! Jeg føler selv jeg er til å stole på, og setter meg gjerne ned å lytter og hjelper om det er mulig. På fritiden liker jeg å tegne, scrapbooking og se filmer og serier. Blant venner liker jeg å sette meg ned på cafe, shopping, kino og scrapbooking sammen. Jeg er også åpen for andre forslag såklart! :)

Ta kontakt om jeg hørtes ut som en person du kunne tenke deg å bli kjent med! :)
Til forsiden