Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei :)

mars 12 2016 - 20:36
Jeg er en ung mann som lever et relativt sunt og rutinert liv, men som til tross for familie og venner føler seg ganske ensom og fremmed. Jeg kan brukes til mye forskjellig (innenfor rimelighetens grenser) så det er bare å ta kontakt hvis du kjeder deg. Eller noe.
Avatar

Hvordan

mars 12 2016 - 21:37
er du ensom selv om du har venner? Omgås du ikke de? Eller de ikke 'nære' venner? Jeg spør fordi jeg har en del folk jeg kunne kontaktet, men har låst meg fast i en tankegang som fortsetter ensomheten min.
Avatar

Re: Hei :)

mars 12 2016 - 21:42
Jeg må ta mer og mer avstand fra både venner og familie, fordi det er så mye destruktivt ved hele mitt tidligere nettverk. Når jeg blir ensom, henvender jeg meg til dem, selv om det ikke er bra for meg i lengden.
Avatar

Hmmm

mars 12 2016 - 21:48
jeg forstår kanskje. Jeg endret store ting et par ganger tidligere i livet, så jeg har på en måte 'snudd ryggen til alt' to ganger. Det er en del rariteter i familien min også. Ikke sånn helt ute, men ganske dysfunksjonelt. Det verste med familien var, da jeg bodde på samme sted som de, at de gangene jeg dro til de var det på en måte i en slags 'desperasjon' etter sosial kontakt. Det føltes likevel ofte ikke bra for en voksen mann å dra hjem til mamma på en helgekveld for å ha noen å være sammen med.
Avatar

Re: Hei :)

mars 12 2016 - 22:07
Jeg har ikke penger og nesten ikke venner og det gjør at jeg kjeder meg. Jeg burde kanskje egentlig vært på en datingside, men på sånne tjenester har vel alle penger og venner og det er selvfølgelig bare avskrekkende. Jeg vil møte noen som er like avskåret fra livet sitt som meg selv, som i filmen Lost in Translation. Føler ikke at jeg lider nevneverdig av depresjon eller noe sånt. Jeg trener osv for å holde meg ute av tåka. Men jeg mangler relasjoner som er meningsfulle for meg. Jeg mangler noen å bryte ut av tilværelsen med. Kanskje jeg er redd for å snu ryggen til alt helt alene.
Avatar

Tviler på

mars 12 2016 - 22:14
alle på en datingside har penger og venner. Men det er nok mange av de som prøver å late som. Om det er kjæreste du er ute etter så tror jeg det en dårlig ide å søke etter noen som er 'like avskåret fra livet sitt', rett og slett fordi jeg av egen erfaring tror det kan bli til at en graver seg ned sammen, men noe likt må det jo være for at sånne problemer i det hele tatt skal bli forstått. Catch 22.
Avatar

Re: Hei :)

mars 12 2016 - 22:41
Når jeg ikke setter det så fryktelig langt ute på spissen er jeg bare ensom og på jakt etter venner. Det blir nok ikke kjæreste jeg søker med det første. Jeg vanner ikke plantene mine en gang. Jeg er ganske selvopptatt og arrogant.

Det er liksom hyggelig å snakke med noen mens man gjør ting. Kjedelig å spille Risk mot seg selv. Jeg skulle nøyd meg med en hund eller en katt, men jeg har for liten plass og - som nevnt - begrenset omsorgsvilje. Jeg begynner på utdanning til høsten, men jeg orker ikke å være all by myself i hele sommer. Don't wanna be all by myself anymore.
Avatar

Ja jeg forstår

mars 13 2016 - 10:34
fortsatt ikke hva det er som gjør at jeg ikke kommer meg ut. Spille risk alene...det har faktisk jeg og gjort. Ble invitert på spillkveld her for en stund tilbake (jeg er nok ganske avvisende eller så tror folk at jeg har fullt opp, men det skjer likevel av og til) og jeg dro og det var hyggelig selv om jeg er så rusten at jeg var litt nervør, men jeg rotet det som vanlig til med å ikke invitere tilbake eller foreslå noe selv. Jeg tror ikke jeg har angst, det føles i allefall ikke som en redsel.
Avatar

Hei

mars 13 2016 - 17:22
Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det dere skriver.
Jeg kan lett gå tre-fire dager uten å verbalt snakke med andre enn kassadama i butikken.
Jeg føler meg så ensom og avskåret fra verdenen, det er ikke rart hvordan jeg finner meg selv så klossete og nervøs når noen sier mer enn enkeltstavelser til meg.

Ta gjerne kontakt PM.

Mvh Linn Helen.
Til forsiden