Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei

aug 8 2021 - 19:03
Jeg har vel alltid vært i tvil om man kan møte ekte venner på nettet og har vært skeptisk til det men så skjedde noe.Jeg ble kjent med fantastiske mennesker her som jeg fortsetter kontakt med.Så folkens dere som er i tvil og usikre og ikke tror helt på det.Tro på det!Man kan møte ekte venner.
Avatar

Ja det er fysisk mulig, men er ikke enkelt.

aug 8 2021 - 19:21
Hvis en discord kanal med mennesker som kommer der for å gjøre alt for mye som ikke har med menneskelig kontakt å gjøre, så blir det ganske krevende og finne det resultatet selv om man prøver. Lite mennesker er seg selv i det virkelige liv og internet gjør det desto enklere å posere en overflate. Jeg finner det vanskelig og finne mennesker på nett som faktisk oppfører seg som ordentlige sosiale vesener og finner et endeløst hav av uærlige internet personer. Jeg ser det er fremdeles mulig og finne venner, eller kanskje til og med noe mer, men det er altså en tåpes vers og synge at det å finne ekte venner på internet er enkelt.
Avatar

Mrs

aug 8 2021 - 19:27
Det varmer det du sier, mrs;) jeg er nemlig freidig nok til å anta hvilke folk du snakker om. Tro meg, jeg er i tvil selv om alt som har med venner å gjøre, for vi er oss selv nærmest
Avatar

Hei

aug 8 2021 - 19:54
Fiolet jeg har aldri skrevet noen steder at det er enkelt.Langt ifra det fins mange forskjellige mennesker og mennesker som ikke er snille heller.Det har likevel hendt den største pessimisten å møte snille gode venner å ha ute.Det er bra du er skeptisk for det har jeg alltid vært og.Dette her har også tatt veldig lang tid men skjebnen førte meg til dem.Det var meningen våre skjebner skulle krysse veier.


Tardetsommanhardet setter pris på deg tristtrist og de andre også.
Avatar

Re: Hei

aug 9 2021 - 09:13
Dette var et uvanlig positivt utspill for mrs, som har vært midt oppi kronisk mørke hele livet. Ikke minst i disse tider. Ikke tro at det er et lettvint utspill.
Avatar

Du hørtes glad ut mrsfreak

aug 10 2021 - 01:16
Og jeg kjente en varme i ditt innlegg. Kan det være slik at du har truffet sjelefrender nettopp fordi du virker ekte? For hvem vil ikke være venn med en som et varm og ekte?
Jeg har vel aldri hatt sjelefrender i mitt liv der jeg tør å være meg. Jeg har i korte perioder hatt kontakt med en flott person på nettet, men jeg har følelsen av hele tiden å rote det til slik at hun trenger å beskytte seg mot meg eller ha pauser. Når jeg endelig kjenner varme, vil jeg så mye at jeg klemmer pusten av henne. Så det var godt å lese ditt glade budskap og få en følelse av ekthet på nettet, selv om det ikke var rettet mot meg. Og at det er håp for den som ikke gir opp, selv om jeg kjenner meg som en kløne. Takk for at du delte litt optimisme som kom fra hjertet og ikke fra ønskebrønnen.
Avatar

Vakre sjel

aug 10 2021 - 10:27
Hei du vakre sjel . Så fint innlegg !jeg er glade i deg <3 også må jeg si meg enig , jeg er og var en tviler jeg også . Så fant jeg også noen flotte sjeler, inkludert deg. Aldri følt sånn trygghet og tilhørighet noe sted . Stor klem
Avatar

Åå

aug 10 2021 - 23:16
Dere er så søte.Hvavetveljeg tro meg jeg var stor tviler men jeg vil nok tenke det var skjebnen.Jeg hadde aldri trodd på dette før men så møtte jeg fantastiske mennesker rett og slett her.Så stol på det alt kan skje.

Detvoksnelillebarnet glad i deg også.Du er viktig for meg.Vi er alle en stor støtte for hverandre.

Tardetsommanhardet hva skulle vi gjort uten deg.Du er kongen vår.
Avatar

Tro og håp

aug 11 2021 - 12:02
Javist skal vi tro på at det går å finne gode venner på nett , de aller fleste er snille og gode folk uten skummle hensikter . Meeen vær forsiktig ...finnes folk der ute som er ulv i fåreklær .

Hilsen en som er brent
Avatar

Tro og håp

aug 11 2021 - 12:03
Javist skal vi tro på at det går å finne gode venner på nett , de aller fleste er snille og gode folk uten skummle hensikter . Meeen vær forsiktig ...finnes folk der ute som er ulv i fåreklær .

Hilsen en som er brent
Avatar

Re: Hei

aug 11 2021 - 14:34
Jeg er kongen over vårt fantastiske online-rike;) dere er velkommen til å sjekke ut vårt kongerike. Bare send pm til en av oss.

Absolutt. Det finnes ulv i fåreklær. Jeg vil si at vi er det litt alle sammen. Potensielt. Det kommer alltid an på kjemien og om mål harmonerer.
Til forsiden