Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei,søker folk fra Oslo.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei,søker folk fra Oslo.

mars 9 2016 - 21:07
Hei jeg er en jente på 20 og søker forskjellige folk fra forskjellige miljøer.
Jeg har gått gjennom vansklige tider og sleit ganske mye med depresive perioder,og har begynt å merke at de venna jeg hadde var ikke noe særlig gode .
Og er ganske sikker på at mange her har opplevd det her,
Det hadde vært fint om vi kunne møtes og danne et veldig bra vennskap.
Så bare skriv jenter/gutter om dere er i en sån eller lik situasjon.
Avatar

Hei

mars 9 2016 - 21:51
Hei, gutt på 20 snart 21 her, har også slitt mye gjennom livet med forskjellige ting, bare ta kontakt hvis du vill snakke, er åpen for å møtes også, bor i Østfold men tog går hele dagen :)
Avatar

20 og snart 21 år jente

mars 9 2016 - 23:20
Hei, hvordan går det? Jeg er ei jente på som sagt 20 og snart 21 år, som har selv gjennomgått mye rart og vil gjerne hatt noen å prate med. Jeg har vært deprimert over lang tid, og har lite "ekte" venner. Ganske ofte føler jeg bare tomhet, som jeg hele tida prøve å fikse, slik at den blir borte.

Jeg føler jeg er rolig person og jeg føler jeg bruker ofte en slags maske for å gjemme mine sjenert og roligere delen av meg. En følelse om kanskje at folk ikke skal like meg om de visste hva jeg føler innvendig. Jeg føler jeg må hele tida prøve å vise meg fram, prøve å oppfører ut fra slik tiltrekkende kroppen min er... for hvis ikke så føler jeg at de "venner" jeg har vil se rart på meg. Man skulle tro det er å bare få de skaffe seg nye venner, men når man bor litt mindre plass, så er d ikke så enkelt.

Jeg skulle virkelig ønsket å ha hatt noen å snakke til. Noen som kan forstille seg litt hva jeg gjennomgår.
Avatar

Hei :)

mars 11 2016 - 10:43
Hei :)

Gutt på 24, bor i Oslo.
Muligens jeg kan relatere til din situasjon.
Er på leting etter nye vennskap, så hvis du har lyst til å møtes ellers bare prate over nettet, er det bare å sende en melding :)
Til forsiden