Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei, skal vi leke sammen?? :p

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei, skal vi leke sammen?? :p

nov 17 2020 - 09:12
Det ble nok litt "feil" formulert når en er voksen....Men kunne være enklere før ,da man var liten å få nye venner !! I voksen alder er det verre.. Alle har "sitt" fra før, og en stiller kanskje også mer "krav" :/ Nå skremmer jg vel mer enn ønsker velkommen da, men det jg mente var "litt like barn leker best" :)

Er en dame på 43- bor i Viken. Har sambo og jobb men savner noen gode venner! Hadde hjulpet en god del å kunne skrive med noen, og kanskje treffes efterhvert. Trenger litt tid på "bli trygg" og kunne stole skikkelig på folk men det hindrer meg ikke i og ha godt humør og å kunne prat om det meste:) Greit kunne prate om litt problem nå og da, men er det aldri annet enn problem- så blir det fort litt vel negativt og en kan fort bli dratt litt ned selv også.. Fint kunne prate om det meste:)
Etter jg flytta hit så har jg kun hatt min samboer prate med. Heldig tenker noen..- men iblandt så trenger en også litt fler prate med, og kanskje om litt andre ting i tillegg. En er jo også litt ulik og har hver sine ting.. Mange ganger føler jg meg ganske så ensom, og at det er litt "tomt".. Bor et litt øde sted, så ikke mye finne på i nærheten heller.

Mine intr er dyr, musikk, fest( sier seg selv at d er det er mangelvare her..), god mat og drikke( men liker d meste!), lese bøker, se film, brodere, foto, gå tur( om jg har energi..skulle hatt mer!), natur, puzzle, reise/turer, shoppe( om jg en gang har peng til det..), blomster, danse, museum,bade, sjokolade, kaker, vin... Vel.. er egentlig en god del:p

Vært hyggelig om jg hørte fra deg- kvinne, mann, hvor som helst fra, og gjerne rundt 25- 70 år....:p Send ei privat mld da vel?:)

Ta vare på dere selv!!:)
Avatar

Hei

nov 17 2020 - 21:40
Prate?
Avatar

Kjempeprivat!

nov 18 2020 - 18:42
Jeg fulgte oppfordringen om å sende ei privat mld... Tenk!
Til forsiden