Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei folkens

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei folkens

juli 14 2021 - 13:08
Hei alle sammen, kunne gjerne tenke meg på bli kjent med nye folk i Oslo-området.

Jeg lever et ganske normalt liv, er student og jobber litt ved siden av. Men jeg har ingen nære venner. Hadde mye angst tidligere i livet (av typen klarte såvidt å forlate huset på mange år), noe som gjorde at jeg sakte men sikkert mistet kontakten med folk jeg kjente i oppveksten/skole/fotball osv.

Jeg er glad i å trene (løping/svømming), liker å lese bøker innenfor mange forskjellige sjangere. Spiller litt sjakk og wordfeud for å koble av.

Hvis det er noen som kunne tenke seg å bli litt kjent så er det bare å sende meg en melding :)

Avatar

Hei

juli 20 2021 - 20:27
Har sendt melding og venneforespørsel
Avatar

Bli kjent?

juli 21 2021 - 19:59
Hei! Jeg er litt I samme båt hvor jeg ikke har altfor mange nære venner i Oslo området. Har nettopp flyttet til Oslo og jobber på sykehus. Interessemessig driver jeg hovedsaklig med laging av mat, kampsport, turgåing og mange andre små ting. Dersom det skulle være ønske om å bli mer kjent, gjerne pling inn en melding. ????
Mvh gutt på 23 år.
Til forsiden