Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei du jente mellom 45 og 55 år

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei du jente mellom 45 og 55 år

aug 11 2019 - 07:33
Får forsøke nok engang da;-) Den som intet våger, intet vinner.
Drømmen min er, det er det ikke vits legge skjul på, å treffe en kjæreste.
Ikke akkurat så lett når man har passert 50. Det er jo litt rart. For vi går jo inn i beste del av livet, En musiker sa en gang : Joda, har halve livet bak meg. Men den beste halvparten ligger foran meg. Enig, Nå kan vi gjøre hva som helst, Har litt erfaring på alle områder. Men det viser seg være umulig få no svar fra de jentene i rett aldersgruppe her inne. Og antar det er fordi man søker kjæreste ?
Så denne gangen legger jeg hele kjæreste drømmen vekk. Er det en
jente / dame i rett alder som vil bli brevvenn, Telefon venn, Som vil
chatte ? Jeg 52 år. Oppland. Har en kjempe jobb foran meg med trene meg opp etter sykdom som rammet hardt og brutalt et år siden. Bra nå heldigvis. Men der krever trening for kunne dra til fjells igjen. Kanskje du er en jente / dame som vil begynne trene ned meg,? Som da bor i Oppland ?;Og jeg må få vekk sikkert 10 kg som kom under sykdom, Sengeliggende med appetitten i behold, det må gå galt det.
Så kanskje jeg treffer der, ei som vil slanke seg med meg. Huff, er du kokk og lager god mat. Da ser jeg vi har et problem, ;-) Men det problemet får vi ta når det evt kommer. Intrs natur, Fjell, Turer med overnatting, Camping. Jakt / fiske. Foto. Trearbeide. Astronomi.
Interessene er nesten for mange. Deler du noen er det flott. I løpet va høsten må jeg sjøsette kajakk og nyte den. Kanskje du padler?
Skal ikke skrive så mye mer, Om meg, Om deg stiller jeg ingen forventninger eller krav, Håper du er åpen og ærlig. Har møtt noen uærlige mennesker, Som regelrett utnyttet. Det er ikke koselig å bli utsatt for slikt. Skriv noen ord da:-)


Til forsiden