Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei alle sammen, søker nye venner og bekjente. Ta kontakt da vell, jeg biter ikke^^

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei alle sammen, søker nye venner og bekjente. Ta kontakt da vell, jeg biter ikke^^

aug 21 2015 - 21:33
Hei alle sammen.

Kom over denne siden her i går og tenkte det var jo en ypperlig mulighet for å få noen nye venner og bekjente eller bare for å snakke og dele erfaringer og meninger for jeg alltid åpen for nye ting,opplevelser og personer uansett alder å kjønn.

For å fortelle litt om meg selv så er jeg fra Bergen og elsker sommer og sol men siden jeg er fra regnbyen må jeg også tåle en del dårlig vær men det hindrer meg ikke i å være aktiv eller finne på noe kjekt.

Jeg er her for å finne flere nye og spennende mennesker jeg håper etterhvert jeg kan bli gode venner med. Jeg er ganske så sosial av meg og elsker å prate om alt fra himmel og jord og elsker å møte nye personer. Så derfor håper jeg så mange som mulig vil ta kontakt slik at vi kan finne på noe å bli bedre kjent, enten via privat melding eller i ute i det fri.

Som sagt så liker jeg det meste og jeg er som regel alltid med på nye opplevelser med det jeg virkelig liker selv er å trene en del og gå på fjellene rundt bergen.
Men reiser også en del utenlands og driver en del med couchsurfing noe som er ganske kjekt å en fin måte og både få oppleve steder på og treffe nye mennesker.

Jeg er 24 år gammel og er en gutt for de som syntes det er en viktig fakta, noe jeg selv ikke bryr meg noe om egentlig.

Men nok om det, uansett håper akkurat du kontakter meg slik at vi kan bli bedre kjent og hvis du har lyst, finne på noe kjekt sammen!

Håper vi snakkes snart^^

Til forsiden