Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei :) Søker venninne Gjøvik og omkrets.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei :) Søker venninne Gjøvik og omkrets.

jan 4 2014 - 03:42
Hei! Jeg er ei jente på 28år som savner å ha venner i livet mitt. Jeg søker godhjertede personer som er til å stole på, da jeg er skeptisk generelt på jentevenner, fordi jeg har hatt mange nok falske og baktalende såkalte venner før. Så sånne personer vil jeg ikke utsette meg for igjen. Men har troa på at det er snille og gode personer her inne.

Så hvis noen vil bli kjent med ei ærlig og direkte jente fra Gjøvik/Dokka. Bor på to steder pga Kjærest :) Glad i dyr, musikk, filmer, lage mat, kjendisnytt :P Kino, klær/shopping kos og hygge. Så ta kontakt :)
Avatar

Hei

april 14 2014 - 17:48
Hei. Jeg er ei jente på 23 som bor på Dokka. Jeg er innflytter og samboeren min er fra Dokka, og jeg savner derfor noen jentevenner. Sender deg en venneforespørsel om du vil godta, så kan vi snakke litt på meldinger :)
Til forsiden