Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei - Ny gruppe

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei - Ny gruppe

feb 4 2019 - 22:33
Håper ikke jeg lager for mange tråder: Har kun laget tre, med denne, men jeg lurer på, vil noen bli med i en felles vennskapsgruppe der man kan snakke om alt mulig forskjellig? Med folk man føler seg trygge på?

Bare spør. For jeg vet at det er grupper fra før, men hvis noen ønsker å bli med i en gruppe som er helt ny, så ville jeg satt pris på det. Dette er ikke en spesiell gruppe, bare en gruppe som er mer generell, og vi kan snakke om mye forskjellig: Fritidsting, dype temaer og mye annet.

Så hvis du vil bli med meg, så er du velkommen! Jeg synes det ville vært gøy å bli kjent med nye folk, og å skape et nytt fellesskap, og hvis du er usikker, så er du hjertelig velkommen, for jeg tror at vi kan dele mye erfaringer med hverandre i en ny vennekrets! :) Og jeg er en person som er veldig åpen og ganske inkluderende. Jeg hverken diskriminererer eller utestenger, og hvis én ikke trives, respekterer jeg det.

Hvis du ønsker å bli kjent med en ny venn fra virkelighete, som er fra Drammen, så er jeg åpen for å bli kjent med noen på litt sikt, sett at jeg ser de er troverdige, og sett at vi har hatt noen gode samtaler på nettet først, og at jeg føler tillit til at brukeren er oppriktig.

Uansett: Dette er bare et tilbud for de som ønsker det! :)

-Vetle
Avatar

Re: Hei - Ny gruppe

feb 5 2019 - 23:43
Hoi

Jeg liker tanken her, men hvilken platform tenkte du å bruke til dette?

Har sett deg skrive en del her før, men tok ikke kontakt fordi du bor et stykke unna, og jeg er i utgangspunktet ute etter å bli kjent med folk i nærområdet som det er lettere å møte med gjevne mellomrom på sikt. Men dette høres jo fint ut, og jeg kunne gjerne tenkt meg å bli med, da jeg liker å diskutere og høre om ting som er litt utenom det vanlige.
Avatar

Re: Hei - Ny gruppe

feb 6 2019 - 20:06
Hei!

Jeg tenkte vel å forsøke å opprette en gruppe her, men bare så om det fantes noen interesse for det. Ellers tenkte jeg å også lage et eget forum også (nei, jeg har ikke tenkt til å markedsføre noe her - Jeg respekterer forumreglene), men kunne trengt en samarbeidspartner med god teknisk kunnskap. Jeg har en samarbeidspartner fra før, men jeg kunne trengt en annen også.

Du er velkommen til å bli med! :)

Jeg forstår at du helst vil møte folk i nærområdet, så det går bra. :)

-Vetle
Avatar

Re: Hei - Ny gruppe

feb 7 2019 - 00:09
Hmm... et forum kunne fungert bra :). Jeg har nok ikke motivasjon eller teknisk innsikt nok til å starte et prosjekt, men du vil jo trenge folk i gruppen, så da kunne jeg vært "fyll". :)
Avatar

Re: Hei - Ny gruppe

feb 9 2019 - 20:53
Takk Quinomaws! :)

Jeg tror gruppen eller forumet eller hva enn vil bli dedikert til Disney og den verdenen, siden jeg ønsker å dedikere det til noe jeg har gode minner fra i barndommen.

Det vil være primært for folk i alderen 18-30 år, tenker jeg.

-Vetle
Avatar

Hei

mai 2 2019 - 08:40
Jeg blir gjerne med i gruppen:) bare å legge med til
Hilsen jente 24
Til forsiden