Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei! Trenger du noen? Er du litt lei? J21 oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei! Trenger du noen? Er du litt lei? J21 oslo

des 21 2016 - 22:46
Hei!

Jeg snublet tilfeldigvis innom denne siden, og ville bare legge inn en annonse. Jeg er så utrolig heldig som har et godt nettverk, men skjønner at det er fort gjort å havne litt utenfor og har plass til mange gode venner! Eller trenger du kanskje bare en fremmed å reflektere litt med? Uansett så ta kontakt hvis jeg kan hjelpe på noen måte, altfor mange hygglige mennesker jeg ikke har blitt kjent med enda! Og altfor mange gode vennskap som ikke har blitt utforsket :)

Jeg er student, er i 20 årene, glad i trene, liker å lese og er over gjennomsnittet glad i politikk og veldedighet. Jeg liker å finne på ting, enten det er ta en kaffe, prøve noe helt nytt jeg ikke kan eller rusle rundt som turist i egen by. Jeg elsker å bake, og å lage mat så om du har noe felles så er det en bonus!

Jeg er derimot ikke veldig glad i å feste så hvis du kun søker noe å møte på et utested kl 02 en lørdag for å prate i beruset tilstand er nok det litt vanskelig! Men tar gjerne et glass vin et par ganger i året :)

Håper du sender meg en melding og du får en fantstisk førjulstid!

Klem
Avatar

Hei

des 22 2016 - 12:14
Hei! Jeg er en 19 år gammel jente som flytter til oslo nå snart. Siden jeg ikke har så mange venner der, så hadde det vært hyggelig å bli kjent:)
Til forsiden