Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei! Søker kjæreste og forhold - Er homoseksuell

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei! Søker kjæreste og forhold - Er homoseksuell

juni 26 2019 - 20:05
Hei! Dette er veldig ulikt meg å skrive et sånt innlegg, men jeg er en som alltid tillater hjertet mitt å lede meg, og føler for dette. Jeg er fra Buskerud, og er 25 år gammel. Hvis du vil prate, så send meg helst en venneforespørsel og en melding: Jeg er lettere å prate med på melding enn i forumet. For eksempel hvis du har litt lignende utfordringer som meg, kan vi prate. :)

Hvis du har samme legning, og er innenfor en viss alder (mellom 19-20 og 34 år, helst et sted i 20-årene, selv om jeg prøver å ikke dømme sånt etter alder), og er istand til å bevise at du er den du er, for det må jeg være sikker på, så er det bare å ta kontakt. Men jeg er litt forsiktig over nett med flørting, fordi jeg vet ikke hvem som sitter bak den maskinen, og jeg er en tålmodig person, så det kan være lurt å bli kjent med meg først. Dog er åpen for å begynne noe over nett også.

Jeg er homoseksuell, uten at det bryr meg nevneverdig. Jeg er tolerant ovenfor meg selv og mine nærmeste er tolerante etc.. Hvis du som meg, er litt blyg, sjenert og kanskje ikke har hatt så mye eller noen forhold i ditt liv, og har samme legning eller er bifil, og er gutt, så er det bare å fortsette å lese. Jeg er innom på Sidetmedord, ikke hver dag, men ofte. Og det gjør ingenting om du ikke leste innlegget på selve dagen jeg postet det. Jeg er tålmodig.

For meg er det mer det at det å danne/ha slike relasjoner har vært en utfordring, grunnet at jeg gjennom livet har hatt visse sperrer på det, følelsesmessig. Det har vært utfordrende å skulle engang skrive at jeg ønsker noe slikt. Hadde jeg vært hetero, ville jeg antageligvis ha følt det samme i forhold til det med sperrer. Jeg har dog i det siste brutt opp i noen av sperrene, og føler at det hadde vært hyggelig med en kontakt med en gutt med samme legning på et dypere plan.

Jeg har aldri vært i noe forhold før, eller kysset noen, eller noe sånt. For meg så er det viktigste å kunne prate åpent om dette, og det er derfor jeg poster det her: Fordi hvis noen har følt det lignende, kan vi prate og kanskje bli bedre kjent, forhåpentligvis som mer enn et vennskap.

Hvorfor går jeg ikke bare innom en nettdatingside? Fordi hjertefølelsen min, som omtrent alltid har vært riktig, sier at det ikke er veien å gå for meg. Jeg har heller ingen følelse av at noe godt vil komme ut av det. Jeg kan tidvis virkelig savne det med en dyp relasjon til en gutt, tross mine utfordringer. Og jeg føler at selv om jeg har mye å være glad og takknemlig for i livet, så hadde det gitt livet en god del mening om det kom inn en jeg kunne bry meg om.

Det er mye hjertevarme inni meg, men kan slite litt med det å godta klemmer, intimitet og sånt, selv om jeg samtidig ønsker det. Vet det hørtes rart ut, men sånn er det, og jeg hadde vært villig til det med en jeg hadde tillit til.

Jeg søker ikke noe overfladisk forhold, og er nok ingen "outgoing"-type. Jeg er en rolig person, som liker turer, være det til parken eller i utkanten av skogen, eller bare en vanlig tur, eller som liker å se på noen filmer, spille enkelte spill, lese bøker etc..

Mine kategorier og sjangere er historie (har lest om den franske revolusjonen etc.),i spill er det action-RPG's og plattform-spill (mest Spyro og Crash Bandicoot), og i film er det Harry Potter, Ringenes Herre, Avengers. Jeg liker sjeldent romantiske filmer, men kan merkelig nok like romantiske scener i visse serier, som bryllup, frierier etc.. Den typen komedier jeg liker er Mot i Brøstet, Karl & Co, Friends, Big Bang Theory, Two and a Half Men og Modern Family.

For meg er det viktig at et forhold eller en relasjon med en person kan være på et dypere plan.

Jeg liker også Phantom of the Opera, og det er en av de få musikaler og romantiske filmer jeg liker.

Sånn som jeg er, så er jeg mer ute etter et meningsfylt og tillitsvekkende forhold. Jeg er åpen for å begynne å bli kjent over nett sånn at jeg kan begynne å inngå et forhold over nett, men vil gjerne ha møtt personen i virkelighet hvis vi skal inngå et betydningsfult forhold, og jeg møter kun folk første gang i fullt dagslys med flere mennesker/på et åpent område.

I tillegg så er det nødvendig for meg at jeg har tillit til personen, og jeg har evnen til å føle det hvis noe ikke stemmer. Jeg er åndelig/liker det spirituelle, og har alltid hatt en evne til å være ting hvis noe ikke stemmer. I det hele tatt handler mitt liv en god del om det spirituelle. Og jeg er en person som på ingen måte godtar trusler eller lignende: Jeg er snill, men jeg kan være streng også, spesielt hvis noen gjør noe dumt.

Det seksuelle er ikke noe jeg er dratt mot i like stor grad som enkelte andre. Er mer opptatt av det emosjonelle, da det intime i det store hele kan være en utfordring for meg. Når det gjelder det å forplikte seg etc., så kan jeg si det slik at hvis jeg skulle vært i et forhold, måtte det være i et som, spesielt i de første omganger, ga frihet og tid til meg selv i tillegg. At det ikke blir et bindende forhold i overdreven grad. Hadde jeg virkelig brydd meg om en person, oppriktig, ville jeg kunnet forpliktet meg mer med tid og stunder.

Jeg er en person som gjerne kunne tenkt en dag å få den opplevelsen å kunne forlove meg og å gifte meg, uten at det er det jeg er ute etter i et forhold. Det tar én som det kommer. Og jeg er åpen på en litt ukonvensjonell vei på det, for eksempel at jeg er åpen for forlovelse før jeg flytter sammen med noen, eller det å gifte meg i symbolsk forstand før i formell forstand. Med det, mener jeg selvfølgelig ikke at jeg ville blitt glad hvis noen fridde for tidlig i forholdet. Jeg ønsker jo at én skal bli kjent med hverandre, og at én skal like hverandre etc.

For meg handler det vel om at det må være en som har noen likheter med meg, og som er villig til at vi tar alt sammen underveis, og som godtar at jeg er den jeg er, slik som jeg også godtar motsatt vei at han er den han er, og at vi sammen kan bli enig om forskjellig underveis. Jeg godtar ikke ting som vold etc.. Hvis noen har sånne tendenser, så kan jeg være ganske bestemt på at det ikke er greit. Derimot kan jeg forstå det å slite psykisk, men det burde være på en rolig måte.

Jeg er en person som er glad i å hjelpe andre etc., gi gode råd og sånt, men jeg er også en person som gir hjelp til dem som fortjener det, og som er opptatt av verdiene om ydmykhet, hjertevarme etc.. Jeg velger å la være å hjelpe hvis det ikke er fortjent, og hvis personen mangler ydmykheten og forståelsen for at det handler om å også gi noe tilbake når én får den hjelpen, ved å videreføre godheten. For meg er det med et forhold det med å ta og gi, og det å hjelpe hverandre. Jeg har tidligere hatt litt problemer med å ha kontakt med jevnaldrende, grunnet litt vanskelige opplevelser i ungdomsår, så jeg har hatt mer kontakt med folk i eldre alder på et vennskapsplan.

De som kjenner meg beskriver meg som reflektert, hjertevarm, og rolig, samt snill.

For meg er livet blitt noe jeg er veldig glad i, og jeg kan være en ganske optimistisk person, men jeg har en del snev av realisme også. Jeg tror på karma og tror på langsiktige konsekvenser av handlinger, men jeg tror også på at det å gjøre en forandring kan ta tid, og at det er noe én må gjøre med tid og tålmodighet.

Ønsker egentlig en kjæreste og et forhold, og ville følt meg takknemlig hvis noen som føler det samme sendte melding, og at de også ønsker det. :)

-Med vennlig hilsen fra Vetle :)
Avatar

Hei

juli 6 2019 - 20:43
Sender deg en melding :) Husk å akseptere venneforespørsel
Avatar

Takk!

juli 8 2019 - 13:56
Takk for det! :)

Har godtatt.

-Med vennlig hilsen Vetle
Avatar

Fortsatt mulig å sende melding

juli 10 2019 - 20:07
Hei! Er fortsatt åpen for samtaler, men føler jeg har nok av dype vennskap eller vennskap nå, så hvis én sender melding, så håper jeg det kanskje er mer enn det, om det er en gutt med samme legning, men hvis én ønkser et vennskap, så kan én vel sende melding likevel, dog foretrekker at det er en gutt med samme legning som har interesse i mer enn et vennskap. Takker til de som har sendt vennskapelige meldinger så langt! :)

-Med vennlig hilsen fra Vetle
Til forsiden