Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei! Ensom?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei! Ensom?

okt 27 2020 - 18:20
Hei.

Jeg er en kæll som nærmer meg midten av tjueårene. Har siden sommer slitt ganske kraftig med div mentale helseproblemer (utbrenthet, depresjon, angst i visse situasjoner, ensomhet). Kom derfor etter hvert over dette forumet, og i dag fikk jeg det for meg at jeg skulle skrive en post her.

Jeg søker etter noen som vil snakke om tykt og tynt og godt og vondt. Alder, kjønn, hobbyer spiller ingen rolle, men jeg velger å skrive en post akkurat her fordi jeg ofte føler at jeg kommer bedre overens med de som er litt stille av seg, sjenerte, som sliter med litt av det samme jeg sliter med. Andre som er litt "utafor". Jeg er trevlig og rolig, og vil si at jeg er veldig lett å snakke med.

Jeg bor sør i Østfold. Har div interesser selv, og trives bra med andre som har "sære" interesser. Spiller ingen rolle om du brenner for film eller spill eller hest eller golf eller språkstudier—jeg kan snakke om alt. Er vel først og fremst ute etter noen jeg kan føle meg komfortabel rundt og vice versa.

Savner litt noen å kunne være ærlig og være med selv meg, og hvis du føler på det samme så er det bare å skyte meg en melding. Vi kan chatte online, snakke litt på telefonen, eller treffes og rusle en tur i skogen. Alt går!Avatar

Hei

okt 28 2020 - 22:34
Slår gjerne av en prat, bor utenfor hamar, men åpen for det meste
Avatar

Hei

okt 30 2020 - 23:12
Sær introvert her :D Meld meg!
Til forsiden