Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har lyst å bli kjent med flere i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har lyst å bli kjent med flere i Oslo

nov 21 2012 - 19:46
Jente på 28 år som har lyst å bli kjent med nye mennesker i Oslo. Primært jenter på omtrent samme alder, men ingen krav.

Har en del venner fra før, men er litt ensom til tider. Går gjennom en prosess for tiden, så savner å ha en skikkelig god venninne som man kan prate med, gjerne over ett glass vin. Ellers så trener jeg en del, står på ski, ser en del på serier og film, leser bøker og liker cafe-, restaurant- og utelivet.

Gleder meg til å høre fra deg :)
Avatar

Hei!

nov 22 2012 - 23:35
Jeg er 23 år, bor i Oslo :) Går på skole, jobber litt som frivillig, og synger i kor :) Men er ofte ensom... Send meg gjerne en melding/venneforespursel om du er interessert :)
Avatar

Hei

des 4 2012 - 12:45
jeg er 27 år. Svarer deg fordi det lille du beskriver høres ut som noen få, små utdrag fra livet mitt. Legg meg til som venn så kan vi prate mer:)
Avatar

hei lyst til å bli kjent med deg. :)

jan 3 2013 - 14:28
God dag. :) er ny her så jeg vil gjerne bli kjent med deg hvis du vil? Har lagt deg til så velger du selv. :) men jeg bor nær fr.stad og er gutt/mann. Håper ikke det gjør noe.
Avatar

Jeg vil, jeg vil :)

jan 4 2013 - 22:42
Bor ved sandvika og er mye alene, kunne godt tenkt meg til å bli kjent med flere folk! :) Legg meg til så kan vi snakkes :)
Avatar

En god vennine

feb 19 2013 - 07:45
Bor i Oslo. 27 år gammel. Liker å trene, tar gjerne et par glass vin å prate eller bare chillern i joggebuksen med en god film. Jobber fast natt, så har mye fritid og ønsker å bruke dagene på noe positivt enn å sitte bare hjemme å deppe..
Avatar

Vil gjerne bli kjent med deg :)

feb 22 2013 - 14:06
Jeg er 25 år og bor i Oslo området, og har desverre mistet endel kontakt med venner, blir vel ofte sånn når man flytter fra stedet man oprinnelig bodde.
Sender deg en venneforespørsel så kan vi jo snakke mer om du vil :)
Avatar

Ønsker venner

jan 16 2014 - 23:15
Hei dere :)

Jeg er ei jente på 34, har ei datter på 2,5. Ønsker venner i osloområdet :)
Avatar

Hei

jan 30 2014 - 13:07
Har sendt deg en forespørsel zelmapus. Jeg bor i Oslo og har ei jente på 6 mnd :)
Avatar

Jeg vil bli kjent med folk!

juni 8 2014 - 19:01
Jeg er ei jente i 20-årene som nettopp har flyttet ned til Oslo, og kjenner så og si ingen her. Det hadde vært veldig koselig å fått nye og gode bekjentskaper!
Jeg er ei aktiv og utadvendt jente som er med på det meste! Trening, friluftsliv, kafébesøk, shopping - alt mulig. Har samboer som også nesten nettopp har flyttet hit, så vi er også veldig interessert i å bli kjent med andre par :-)
Send meg gjerne en melding! :-)
Avatar

hei!

juni 16 2014 - 15:19
hei! er interessert i å bli kjent med flere folk,siden eg ikke kjenner så mange i Oslo. er 27, fra bergen, bodd her et år, liker å gå ut, konserter, i skog og mark og ellers gøye ting!
Avatar

Hei

juni 20 2014 - 22:05
Jeg er en jente på 29 som jobber og bor i Oslo.

Har lyst til å bli kjent med flere jenter i Oslo. Har en sønn på 2,5 år. Liker å se film/tv, ta et glass vin eller en bytur. Har lagt til flere av dere her inne og håper på positiv respons:-)
Til forsiden