Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har du lyst på en supermotiverende treningspartner i Bodø?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har du lyst på en supermotiverende treningspartner i Bodø?

sep 15 2019 - 22:37
Hey!

Jeg er en 23 år gammel student i Bodø som trener de fleste dagene i uken. Ettersom jeg bor litt for langt unna uni trener jeg heller i byen, mens de jeg kjenner fra skolen trener på skolen. In other words = currently going solo in the gym.

Kunne vært motiverende og gøy å hatt noen å trene med. Kanskje vi kan hjelpe/motivere hverandre til å chase excellence og bli veltrente?

Jeg er i okei form, men langt fra å være veltrent. Akkurat nå er jeg vel sånn gjennomsnittlig i god form. Kan ta 10 hang ups og løpe i 10 min i 15 km/tm for eks, men det er langt unna hva jeg har lyst å oppnå.

Uansett hva slags form du er i, så hadde det vært spennende å kanskje tatt en økt eller to sammen. Motiverende å ha noen man kan slenge litt treningstips/ideer fram og tilbake med!
Til forsiden