Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gutt søker Jentevenner i Trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gutt søker Jentevenner i Trondheim

mars 13 2020 - 21:00
Hei, jeg er en mann på 30 år som ikke har noen kjenninger i Trondheim. Jeg bor på Heimdal sammen med hunden min. Jeg er nok ikke så interessert i å treffe noen med det første, men det hadde vært hyggelig å ha noen å bli kjent med som er fra samme plass. Jeg er ikke 30 i hodet på godt og vondt, føler aldri jeg kommer til å bli "voksen". Men jeg er heller ikke noe partyløve. Liker anime/manga, gaming, gå tur med hunden min, høre på musikk, spille musikk (dog lite de siste årene).

Jeg foretrekker å prate med jenter, jeg vet ikke hvorfor, men har alltid hatt best kontakt med jenter å funnet de enklere å prate med. Helt siden jeg var barn har jeg hatt mest jentevenner. Litt periodevis da selvfølgelig.

Jeg vil helst direktechatte siden det er litt slitsomt å sjekke her hele tiden og av og til kan man gå en hel dag å vente på svar. Så det blir en litt slitsom samtale når den blir så dratt ut over flere dager. Samtalen flyter mye bedre via direkte. Så hvis du vil prate med meg send meg din snap eller discord ID eller spør meg etter min i privatmeldingene her.
Til forsiden