Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gutt på 21 søker venner i Bærum om omegn.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gutt på 21 søker venner i Bærum om omegn.

feb 28 2016 - 22:18
Hei,

Veit ikke helt hva jeg skal skrive..


Er en gutt på 20 som har slitt en del med depresjoner og sosial angst og har derfor skjermet meg selv mot alt og alle, og mistet all kontakt med tidligere venner. Har hatt vanskelig for å åpne meg for andre og å tørre å møte folk, det er dette jeg da vil, ha noen å finne noe på med på fritida. Kom akkurat ut av ett forhold der jeg ble dumpa, så sliter litt med sorgen der, og jeg sitter ganske så alene i alt sammen. Søker folk å bli kjent med, og bygge en ny vennekrets med. Er glad i være ute, og aktiv. Glad i spill, filmer, bøker og sånt, jobber for tiden mot å komme meg inn i arbeid, og skole. Noen som vil snakke?
Avatar

Hei

mars 3 2016 - 17:18
Hei! Selv er jeg en gutt på 22 år. Nå bor jeg på Vinterbro, kan kanskje ikke kategoriseres som Bærum og omegn. Jeg er allikevel mye i Oslo siden jeg jobber der. Jeg kunne gjerne tenke meg å snakke/finne på no ^^ Ta gjerne kontakt om dette høres interessant ut ^^
Avatar

Re: Gutt på 21 søker venner i Bærum om omegn.

mars 5 2016 - 03:47
Har nå svart på de jeg har fått, fler som kunne tenkt seg kontakt med en livsglad gutt på 20 ute etter nye kompiser? Kanskje vi kan bygge opp en koselig vennekrets :-)??
Til forsiden