Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gutt 27 ski omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gutt 27 ski omegn

jan 10 2019 - 18:08
Jeg er en 27 år gammel gutt som ikke har noen venner og er derfor på søken etter noen. Gjerne bare en. En er bedre enn ingenting. Grunnen til at jeg ikke har noen venner fra før er nok fordi jeg har vært psykisk syk de siste 3-4 årene og har på de årene mistet alle jeg hadde. Jeg har selv prøvd å ta kontakt med folk, men har raskt mistet kontakten med dem igjen. Jeg prøver og prøver, men folk blir bare borte. De sier de skal finne på ting med meg men det skjer aldri noe så nå skriver jeg dette innlegget i et håp om at det er noen der ute som vil bli min venn.

Og med venn mener jeg en person som jeg kan møte, finne på ting med. Snakke om alt og allting. Ta med på kino, bowling, cafe dra på byen med og gjøre det meste. En person som vil høre hva jeg har å si og som åpner seg for meg. Som jeg kan lene meg på når jeg er nede og som gjør det samme til meg. At vi kan støtte hverandre og dra hverandre opp. Jeg trenger virkelig en venninne eller en venn for jeg er så alene. ja jeg har familien, men de er der alltid. Jeg har ingen å be med på kino, ingen å dra på fest med. Liksom jeg har ingen. Ingen venner.
Derfor skriver jeg dette..

Jeg håper mest at folk fra østfold/akershus/Oslo tar kontakt for vil gjerne treffe folk som er i nærheten. Litt enklere. Men alle kan ta kontakt. For jeg trenger virkelig noen nå. Jeg har det så mye bedre så derfor jeg trenger noen rundt meg nå. Jeg er ganske desperat for kjenner at det snart går nedover for meg fordi jeg bare har familie og ikke mer. Så hvis du vil du bli venn med meg hadde jeg blitt så glad.

Jeg er en glad gutt som elsker å dra en god spøk og finne på ting. Jeg holder på hemmeligheter og er en trofast venn. Jeg liker å reise, utforske natur og gå på byen så hvis du også liker dette er det pluss. Men hjemmekvelder med pizza og film går fint også. Jeg liker hest og egentlig dyr så alt med det er innafor. Jeg er ganske oppegående og omtenksom. Det var Kort om meg.

Så jeg håper virkelig noen kan ta kontakt med meg. Dere som er interessert kan sende melding her.
Håper virkelig at etter dette innlegget kan jeg møte noen som kanskje kan bli min venn :)
Avatar

Hei!

jan 12 2019 - 12:34
Jeg er en gutt på straks 24 som gjerne vil bli bedre kjent med deg! Add meg gjerne på snapchat; Villetilstander
Avatar

Re: Gutt 27 ski omegn

jan 12 2019 - 14:12
Halla blir gjerne kjent med deg jeg :) sendt deg en venneforespørsel :)
Avatar

Re: Gutt 27 ski omegn

jan 12 2019 - 17:09
Sender deg ein venneforespørsel og :-)
Avatar

Re: Gutt 27 ski omegn

mai 1 2019 - 01:36
Bare og skrive til meg om du vil :)
Til forsiden