Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gutt 22 fra Asker/Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gutt 22 fra Asker/Oslo

april 15 2016 - 21:19
Hei, gutt 22 fra Asker.

Jeg studer for tiden på en av de mange privatist skolene i Oslo fortiden, dessverre så går det ikke så alt for bra i de fagene jeg har valgt, da det viser seg at jeg ikke har anlegg for realfag.

I de siste dagene så har det nesten føltes som om jeg har druknet pga. angst for fremtiden og i tillegg press fra privatist eksamenene som nok kommer til å gå rett sør.

Ensomheten kryper seg innpå, det kan jeg merke. Uten jobb og bare med studie så går kvelde sent og jeg sitter bare igjen med mine egne tanker. Serier og PC-spill har jeg forsøkt å kutte ned på, da jeg har funnet ut at jeg flykter inn i dem for å unngå hverdagen.

Lite penger har jeg også, har startet å trene på gammen i et forsøk på å fjerne litt av lubbenheten før jeg blir feitere, jeg har funnet ut at jeg spiser mye junkfood for å unngå stress.

Satan... det ble litt av en vegg med tekst. Skulle gjerne bare hatt noen å prate med og kanskje møttes av og til for en kopp kaffe eller noe. Er så ensom og stresset for tiden. Hadde vært hyggelig hvis noen kunne slå av et par ord.

Avatar

Jente 22 Akershus/Oslo

april 15 2016 - 22:38
Kjenner meg igjen i mye av det du skriver.
Jeg tar også opp fag, eksamen om under en måned og jeg skjønner nå at det ikke kommer til å gå min vei.
Begynte på studier i Bergen, noe jeg fant fort ut ikke var noe for meg. Hoppet av studiene etter et par måneder, begynte å feste og drikke alt for mye. Da pengene tok slutt måtte jeg flytte hjem igjen.. Nå jobber jeg fulltid, mens jeg tar opp 3 fag (nettbasert) for å komme inn på det studiet jeg ønsker til høsten. Føler på mye stress og press med både jobb og fag ved siden av. Begynner å bli rimelig lei av å bo hjemme, vil bare ut og reise langt vekk et sted. Har veldig få nære venner igjen her (de fleste har flyttet), og er dårlig på å holde kontakt med venner andre steder i landet. Har nesten ikke noe sosialt liv for tiden..
Blalba det ble mye om meg. Hvis du vil prate og kanskje møtes for en kopp kaffe eller noe må du bare ta kontakt:) Hadde satt pris på det!
Avatar

Hei!

april 17 2016 - 14:43
Mann på 24 fra Oslo her! :)

Kjenner meg litt igjen i det du/dere skriver. Var aldri særlig skole-glad ,så jeg endte opp med å droppe ut og gav meg selv til spill og data i flere år. Noe som fikk drastiske følger for sosiallivet og jeg mistet alt av venner ettersom det var viktigere å komme til neste level i spillet enn å gå ut.
Fikk jobb for et par år siden og har gått mye bedre siden. Har det siste månedene droppet stort sett alt av spill etc og begynt å trene stryke. Depresjonen er i sjakk. Men jeg sliter veldig med ensomheten ettersom kolleger kan bare strekke så langt dag til dag i hverdagen.

Ble visst endel om meg også. Du/dere får legge meg til om dere vil bli bedre kjent over en kopp kaffe e.l .
Til forsiden