Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gutt (21) søker venner i Bergen!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gutt (21) søker venner i Bergen!

feb 7 2016 - 18:06
Hei! Jeg ønsker gjerne å stifte noen nye vennskap, da jeg ikke kjenner så mange i Bergen (student) - og søker noen som jeg kan snakke med alt om, og dele fine stunder med. Jeg liker å gå på kafe og ta en kopp kaffe, te eller øl - og snakke om alt mulig. Liker også å gå tur, gå på kino - dra på byen, eller være hjemme og se en film med et glass vin. Har sånn sett allsidige interesser, og åpen for det meste:)

Jeg søker både jenter og gutter, og alder spiller ingen rolle for meg. Jeg kan være litt sjenert i begynnelsen, men dette ordner seg når vi blir bedre kjent!

Håper du vil skrive med meg:)
Hilsen meg!
Avatar

Jente 18 Bergen

feb 16 2016 - 12:30
Hei, det høres ut som om vi har veldig mange like interesser, jeg ønsker også flere vennskap i Bergen. Ting jeg liker å gjøre er å gå på tur, lese, lage mat, drikke vin ^^, trene, på fritiden liker jeg også å se på anime og spille video spill :)
Kan også være litt sjenert i begynnelsen, men prøver å pushe egne grenser :)
Ta gjerne kontakt :)
Avatar

Hei!

feb 16 2016 - 23:02
Enda en 21 år gammel gutt her. Studerer også i Bergen, og er glad i dataspill, turer, fotball og generelt bare prate om løst og fast. Bare å ta kontakt! :)
Til forsiden