Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gutt 21 søker venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gutt 21 søker venner

des 12 2016 - 17:44
Er en gutt på 21 som savner det å ha venner, bruker gjerne litt tid på å bli kjent med folk desverre og har derfor slitt en del med å få venner og de jeg har hatt fra ungdomskole og vgs har jeg/vi desverre vokst fra hverandre. Savner et soialt liv. ( liker å feste å møte folk på den måten da det blir litt lettere å prate og åpne seg :) Folk jeg kan finne på noe med. Feste og gjøre alt mulig med. Skulle så gjerne hatt en vennegjeng igjen. Både veninner og kompiser. Er homo og har en samboer på 27, ingen av oss er noe særlig femi og har opplevd flere ganger at folk ikke tror på at vi er sammen :p søker folk i alle aldere, ikke så mye eldre en 40. Holder til i strømmen/Lillestrøm. Ta gjerne kontakt :)
Avatar

Hei!

des 21 2016 - 22:29
Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Oslo
jeg er absolutt ikke mye til en partyjente, men vil du bli kjent likevel og kanskje få ei venninne du kan ta en kaffe med, finne på ting med o.l så send gjerne en melding!

Håper onsdagen behandler deg bra!
Til forsiden