Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gutt 18 trenger noen å prate med :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gutt 18 trenger noen å prate med :)

mars 18 2015 - 21:23
Hei! Jeg har lenge følt at jeg ikke passer inn noen plass. Har en fast vennegjeng jeg ofte er med, men føler alltid at jeg er litt på utsiden. Føler ikke vi har de samme interessene og jeg klarer ikke alltid å involvere meg noe særlig i samtalene deres. Dette har ført til at jeg har blitt litt tilbaketrukken. Er ganske deprimert for tida, vet ikke helt hva jeg skal gjøre med livet mitt, og det er ikke noe særlig som interesserer meg og gjør meg glad. Føler meg nesten litt apatisk og tom i hodet. Det eneste jeg går rundt å tenker på er at dette må gå over, og alt annet sperrer jeg på en måte ute. Jeg merker også at hukommelsen min svikter, har vel kanskje med at jeg er deprimert og ikke bryr seg så mye om ting. Men en ting er sikkert, og det er at jeg vil ikke ha det sånn. Jeg trenger å finne igjen livsgleden min, og håper det er noen her som føler noe av det samme som jeg kan dele tankene mine med
Avatar

Hei

mars 19 2015 - 18:56
Legg meg gjerne til som venn:)
Jente 17
Avatar

Re: Gutt 18 trenger noen å prate med :)

mars 23 2015 - 23:11
Kjenner meg igjen i en del av det du skriver, kan godt sitte blant mange mennesker å likevel føle meg alene, som om jeg ikke hører til noen plasser.

For tiden er jeg ikke sikker på hva jeg holder på med, jeg er liksom fysisk til stede med henger ikke lengre med på hva som skjer på skolen, hva temaet er eller hva de spurte meg om. Får ikke til å gjøre oppgaver heller. Virker som om jeg ikke får til noe lengre..

Legg meg gjerne til, blir glad for å prate :)

Avatar

Hei:)

mars 24 2015 - 02:05
Sendt forespørsel :)
Avatar

Hei

mars 26 2015 - 14:17
Gutt 24 her
Kjenner meg igjen i det du sier.

Hvis du ønsker å prate/chatte/lufte tankene så er det bare å skrive til meg
Avatar

Hvem er du?

april 2 2015 - 17:36
Sikker på at du ikke er meg, fordi det der er akkurat sånn jeg har det! Send meg melding eller noe hvis du vil snakke sammen da ;)
Avatar

Hei

april 10 2015 - 15:40
Kjenner meg igjen en del av det du sier Thor1231996 og har nok opplevd mye av det samme som deg, har aldri følt meg som en stor del av gjengen og sliter noen ganger og henge med på det sosiale, så det er bare å legge meg til.
Avatar

Jente 18 her :)

okt 4 2015 - 10:21
Kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Føler liksom at jeg må holde meg "opptatt" hele tiden, for om jeg kjenner etter hvordan jeg EGENTLIG har det så begynner jeg gråte.

Send meg gjerne en melding om du vil prate <3
Til forsiden