Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gubbe!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gubbe!

mai 26 2020 - 08:06
Jeg er gubbe (tror jeg), 54 år som har brukt endel tid de siste årene på opprydning inne i meg selv. Lever nokså tilbaketrukket uten å omgås så mange og liker å tro jeg begynner å få en viss selvinnsikt. Føler meg som et tenkende, filosofisk vesen, nesten litt spirituell innimellom. Snill, litt sær og rar kanskje? Har mye bagasje, mange negative livserfaringer som har dratt meg ned men jeg føler jeg er på rett vei. Jeg prøver å ha et åpent sinn, forsøker hele tiden å utvikle meg til å bli et bedre menneske. Dette med å tenke litt over selvutvikling blir mer og mer viktig for meg, men også å tenke over verdiene mine. Ønsker å fylle livet mitt med verdier som ikke utelukkende kan måles i kroner og ører. Er litt opptatt av kunst og kultur.
Er litt usikker på om jeg ser etter noen spesiell her inne, tenker jeg kanskje først og fremst skal se om noen av tankene mine vekker interesse og nysgjerrighet hos noen? Jeg er ferdig med storbylivet, stress og mas og forsøker å bygge meg en plattform litt mer landlig til. Går endel turer og funderer litt over naturen vår. Tror kanskje jeg kan være klar for å bygge noe som kan være bare vårt, lukke dører bak oss og legge verden igjen utenfor. Tenker at ord som tillit, kommunikasjon, stillhet, humor er viktige for å komme seg vidre i livet. Selv er jeg nysgjerrig på yoga, forsøker å være kreativ innimellom og kan også være litt lat og fungere godt på sofaen. Ta gjerne kontakt om noe i ordene mine appellerer til deg, så får vi se...
Til forsiden