Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Grip dagen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Grip dagen

nov 5 2014 - 01:11
Hei!

Har lest her inne en stund nå, og siden jeg kjenner meg igjen i mye av det som blir skrevet tenkte jeg det var på tide å ta sjansen!

Jeg er en 23 år gammel mannlige student som synes hverdagen ofte kan bli litt ensformig og forutsigbar og vil gjerne fylle den opp med flere aktiviteter på kveldene, samt utvide nettverket mitt.

På tross av mange bekjentskap føler jeg meg ofte som det tredje hjulet og han som kommer utenfra, da disse gjerne har etablert egne vennekretser eller har samboere. Kort sagt; jeg søker nærere vennskap hvor det er rom for de gode samtalene og der en også kan dele livserfaringer. Jeg har hørt at jeg selv er en god lytter!

Av aktiviteter er jeg med på det meste, alt fra trening og gåturer, til en lunch eller øl ute. interessefeltet er kort sagt bredt.

Dersom det er noen som kjenner seg igjen, og som også føler seg litt i samme situasjon er det bare å ta kontakt! Jeg holder til i Lillehammer:)
Til forsiden