Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gravid dame i Sarpsborg ønsker venninner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gravid dame i Sarpsborg ønsker venninner

sep 23 2019 - 19:35
Hei!

Jeg og min samboer har nylig flyttet til Sarpsborg.

Jeg er gravid og for tiden arbeidssøkende, og tilbringer mye tid hjemme alene når samboer pendler for jobb. Jeg savner et nettverk, hvertfall en god venninne å prate med. Spesielt på tunge dager kunne det vært godt å kjenne noen som også vet hvordan livet kan være i blant.

Av interesser er film, TV, dataspill og lignende. Har vokst opp som en "geek"; og har fremdeles de interessene.

Er dog også en godt voksen dame med høyere utdanning, og med en liten en på vei. Kan være du også har en liten en på vei, eller ønsker noen å trille med den du allerede har. Det er samme om du helst vil ha noen til å sitte på kafe å skravle med, eller ønsker deg noen å spille dataspill med. Jeg er fleksibel, og åpen for både likheter og ulikheter :)

Fint ville det vært hvertfall å bli kjent med noen, noen som kanskje også føler seg ensom av og til; og skulle ønske de hadde en god venn der ute.

M.

Avatar

Hei

sep 23 2019 - 20:17
Hei sitter med min kjæreste. Å hun vil veldig gjerne høre mer fra deg. Du kan nå hun på snap, eller skrive til meg her så viser jeg hun
Ha en fin kveld

Vennligst vis varsomhet med å legge igjen personlige opplysninger. Siste henvisning til din kjæreste er fjernet av oss.

mvh
Administrator
Til forsiden