Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gode venninner i Oslo (og omegn)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gode venninner i Oslo (og omegn)

mars 14 2016 - 11:18
Hei! Jeg er 35, har en datter og en kjæreste. Jeg har jobb og forsåvidt fornøyd med livet, men jeg kjenner meg litt ensom. Det er delvis noe som har skjedd etter jeg ble mamma - det er rett og slett vanskelig å være sosial som før. Men også at en del gode venner har flyttet, eller vennskap bare sklidd litt ut. Jeg savner å ha noen virkelig nære venninner, gjerne i samme situasjon (med små barn). Det er litt vanskelig å innrømme at jeg kjenner meg ensom, men her inne er det kanskje aksept å få :)

Kanskje er det noen i samme situasjon? Det hadde vært kjempehyggelig om du skrev noen ord!
Avatar

Samme situasjon

mars 14 2016 - 17:53
Hei. Etter jeg ble gravid, har venninnene mine trukket seg, og i tillegg flyttet vi da barnet kom. Fra Oslo til roligere omgivelser litt lenger nord. Mye alene hjemme siden samboeren min jobber turnus. Kjenner igjen hvordan det er.
Avatar

Hei.

mars 14 2016 - 19:43
Jeg er en del og yngre enn deg, men du kan sende meld og legge meg til som venn hvis du har lyst.
Har en liten sønn på snart 10 mnd, bor sammen med min samboer på Dal, i Akershus. :)
Føler meg også veldig ensom til tider, da jeg mistet de jeg trodde var vennene mine, da jeg ble gravid, og enda flere da jeg fikk barnet.
Avatar

Hei.

mars 16 2016 - 11:30
Jeg er noen år yngre, 30. Bor på Jessheim men tar ofye en oslotur. Flyttet hit til kjæreste men kjennerveldig få og det tar tid å få nye venner. Kunne godt tatt en kaffe på dagtid, inne eller på en lekeplass (du skriver ikke hvor gammel barnet ditt er) eller en jentekveld på byen. Kanskje jeg hører fra deg.
Avatar

Re: Gode venninner i Oslo (og omegn)

mars 16 2016 - 22:01
Takk for hyggelige og forståelsesfulle svar! Det er sikkert noe som ofte skjer, når livssituasjonen endres.

Jeg er litt usikker på formatet her, men jeg skal prøve etter hvert og svare dere ordentlig. Jennyenlo: datteren min er ett og et halvt :)
Til forsiden