Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gæren telemarking - elsker å taste å skrive

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gæren telemarking - elsker å taste å skrive

mars 1 2019 - 09:59
Hei på dere =)

Her har dere ei jente på 33,5 år fra Brevik. ( ligger i Porsgrunn komune / Telemark)

Jeg bruker igrunn mye av min tid på å skrive en masse , gå turer ute å være en ekte livsnyter , har ingen jobb å har heller på stedet hvil nå ingen planer om å skaffe meg en er , uansett ufør å tjener fast intekt fra NAV .
Kan være ganske så sjernert ved første møte , men om du gir meg tid te å bli varm i trøya kan jeg være dønn ærlig å te tider såpass ærlig at jeg ikke helt merker ( i tide ) om jeg sku gå henn å gå over streken frea å være morsom , sarkastisk - å div til at det kan gå over til mobbing å sårende ( sist nevnte er i så fall aldri min hensikt)

Vært et mobbeoffer selv å vet hvor vont sånnt kan være - ser etter en venn å kan dele gode samtaler med, som har humor , kan le en masse med å som tørr være litt små gæren med meg her på nett .


Er du aleine, ensom , lengter etter å le igjen samt at du å er glad i å skrive en masse så ikke nøl med å ta kontakt da :D

Håper vi snakkes :)
Avatar

Re: Gæren telemarking - elsker å taste å skrive

mars 1 2019 - 10:49
Jente på 21 år som også gjerne skulle hatt noen å skravle med. Ta gjerne kontakt om du vil :)
Avatar

Hei

mars 1 2019 - 14:51
Heisann mann på 50 som søker nye venner i Telemark. Om du trenger en å snakke med så legg meg til som venn om du vil. Sliter med ADHD og er sammen med ei jente som har bipolar lidelse hvor dagene går opp og ned så ta kontakt om du vil .
Avatar

Heisann

mars 5 2019 - 13:05
Er en mann på 37 år fra Skien som søker nye nettbekjentskaper

Jeg lider av generalisert angst og depresjon deriblant sosialangst så noen nettvenner har jeg sikkert godt av og bare ta kontakt de som vil :)
Avatar

Re: Gæren telemarking - elsker å taste å skrive

mars 5 2019 - 13:25
Jeg kan godt ha kontakt med enkelte via nett. :)

-Vetle
Avatar

Re: Gæren telemarking - elsker å taste å skrive

mars 24 2019 - 21:41
Hei du:)
Jeg er i samme situasjon som deg, trenger akkurat samme type venner, og jeg bor faktisk der du bor! Jeg vil gjerne møte deg. Vil du vite mer om meg så bare spør.
Avatar

Prøver igjen

mars 29 2019 - 09:54
Jeg skrev svar med info til deg i går og svarte ja til venneforespørsel. Nå viser siden at jeg ikke har deg lenger. Tror vi må prøve igjen:)
Avatar

hallo

april 1 2019 - 14:59
heisann!

Jeg kunne godt tenke meg tastevenner , hvis du ikke har noe i mot venner utenfor ditt bo- område
Til forsiden