Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

G25 - Oslo.Ser etter positive og aktiv menneske som vil hitt på ting

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

G25 - Oslo.Ser etter positive og aktiv menneske som vil hitt på ting

juli 7 2019 - 21:28
Er en gutt fra Sverige som nylig flyttet til Oslo for arbeide, kjenner nesten ingen her og hvis jeg skal vare helt ærlig begynner det å bli litt ensomt noen ganger.

Jeg pleier å prøv at sosialisere så godt som mulig, en tur innom puben om helga, trener litt, forskjellige aktiviteter og lignende, men det er veldig vanskelig å finne nye venner rundt min alder.

Hvem er då jeg? 25 år gammel, liker på riktig alt mellom himmel og jord, det eneste jeg ikke liker er å ikke gjøre noe i det hele tatt haha...

Jeg trener som tidligere nemnd en del, løpning og gym ute nå under sommeren. Har tidligere spilt fotball, innebandy og golf og hadde vært interessert i å begynne litt igjen med noen av de tingene. Ellers sier jeg ikke nei til turer, gåtur, frisbeegolf – (aldri prøvd, men sett mange speile), en pils, kaffe eller noe. Jeg hater å ikke gjøre noe, så jeg pleier å like det meste!

Og så til hva jeg ser etter - venner, date, treningspartner – HMU hvis noe kan vare aktuelt! Så lange du er en positiv person trur jeg at jeg kommer til å like deg.

Beklager hvis jeg skriver dårlig, norska min er under opplæring..
Avatar

Heia

juli 8 2019 - 00:23
Legg meg gjerne til som venn så kan vi kanskje finne på noe en dag. :)
Avatar

Tjena

juli 11 2019 - 06:48
Skickade dig ett meddelande :)
Til forsiden