Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

G22 ønsker venner i trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

G22 ønsker venner i trondheim

des 11 2016 - 16:09
Heisann.
Jeg er en gutt på 22 som ønsker meg venner. noen å ta en pils eller kaffe med. dra på kino eller konserter. Egentlig bare noen å treffe. sitter mye alene om dagene, da jeg ikke har særlig mange venner. Er veldig glad i sport, spesielt fotball, elsker å gå på kamper, men ender ofte opp alene. liker friluft og fiske, og er ofte ute å går tur. andre hobbyer er musikk, teltturer og mat. Jeg er utdannet kokk, og stortrives med det. Egentlig ganske sosial, men sjenert. så ikke alltid lett å ta initiativet.
Avatar

Re: G22 ønsker venner i trondheim

des 12 2016 - 01:23
Hei! Jeg er en også en 22 år gammel ung herremann i Trondheim. Vi er tilsynelatende i samme situasjon, hvor vi begge sitter inne med et "uforløst potensiale", og jeg blir gjerne bedre kjent med deg! At vi har flere felles interesser skader heller selvsagt ikke... :)

Vi snakkes over melding, og kan forhåpentligvis avtale å treffes!
Avatar

Re: G22 ønsker venner i trondheim

des 17 2016 - 20:43
Hei. Er en 22 år gammel student i Trondheim. Sliter litt med beskjedenhet selv. Er veldig sportsinnterresert. håper og bli bedre kjent, og møtes senere :D
Til forsiden