Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

G19 | Ser etter venner for universitet :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

G19 | Ser etter venner for universitet :)

april 18 2022 - 04:28
Hei,

Jeg er en gutt på 19 år som skal studere sosiologi i "storbyen", er usikker på hvilken av dem hehe. Jeg vil helst ta dette valget basert på vennegjeng-mulighetene jeg kan ha i de forskjellige storbyene. Så hvis du skal svare på dette innlegget, vennligst spesifiser området du skal studere i så jeg vet bedre hvor jeg burde studere. Jeg har aldri hatt virkelige venner, jeg har som barn konstruert fiktive venner igjennom tegning for å simulere vennskap og kjærlighet.

Mine hovedinteresser er; Slayer (heavy-metal band) og samler på albumene deres. Konsumering av sjokolade-drikke, som regel Litago eller Q-sjokolade melk. Jeg er politisk engasjert, kan snakke i flere minutter om partiplanene til diverse norske (og noen Danske) partier. Jeg er spesielt interessiert av øst-europeiske kommunistiske ledere (ikke stalin, lenin, putin etc..) men heller interesse i ledere som Bela Kun.

Har hatt diverse mentale problemer, disse problemene har vært med meg siden barndommen og har hatt en stor innflytelse på hvem jeg er rundt. Har funnet mye komfort i kosmetiske produkter, parfymer, lukter og deodoranter. Hvis du kan føle lukten av en sterk Dior Sauvage, så er jeg rett rundt hjørne :)

Familien min har alltid vært litt dust, moderen har alltid disiplinert meg og straffet meg med å konfiskere gjenstandene hun ikke fant nødvendig for min intellektuelle utvikling, altså Nintendo 3ds, Playstation og elektrisk tannbørste, ja jeg er helt seriøs. Bestemor døde da jeg var 12, dette ødela meg dypt og følte da at jeg mistet min nærmeste venn. Den følelsen har aldri forlatt meg, men den påvirker meg mindre nå enn den gjorde da. Så jeg har erfaring innenfor mer seriøse saker også.

Så hvis du tenker at jeg er en du kanskje vil henge med, send noen fine ord min vei :) gleder meg til å lese det dere her på Sidetmedord.no har å si.
Avatar

Re: G19 | Ser etter venner for universitet :)

mai 4 2022 - 21:48
Hei! Mann 22. Har søkt på studering i Oslo i tema arkeologi som førstevalg. Jeg relaterer i det du sier om barndom og vennemangel. Jeg ble også konfiskert elektroniske ting pga "utvikling" som unnskyldning.
Jeg er glad i å tegne og interessert i historie, kunst (alt fra antikk, renessansen til italiensk futurisme og soviet brutalisme), video spill (civilization, sniper elite, age of empires fks) men ikke så særlig politisk engasjert. Jeg liker å lære om politikk da. Jeg leser mye om andre verdenskrig, og er litt hyperfixed på Italia.

Jeg er ganske sjenert og snakker ikke så mye i starten, jeg er også del av LHBT hvis du ikke har noe problemer med det (har litt dårlige erfaringer) :) hmu hvis du vil bli venner
Avatar

Re: G19 | Ser etter venner for universitet :)

mai 5 2022 - 01:57
Så kjedelig å være alene, men det er vanskelig å få seg venner. Rart med det, for jeg tror det er mange som føler seg alene, men ikke tørr å finne seg venner.
Til forsiden