Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fyrverkeri jente søker venner/venninner i Oslo :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fyrverkeri jente søker venner/venninner i Oslo :)

april 29 2019 - 00:47
Jeg er en hyggelig, sosial, ambivert, non-conformist dame på 34 år som har flyttet til Oslo om et par år siden og har fortsatt ikke mange venner/venninner som deler de samme interesser og livstil som meg. Siden jeg er singel og har ingen barn, har jeg en god del fritid som kan brukes til å bli kjent med nye mennesker og lage nye vennskap. :)

Jeg er veldig glad i å høre på musikk bla. Prog rock, Prog metal, Post Rock,Klassisk, Neo-klassisk. Det hadde vært fint å ha noen venner/venninner som likte samme type musikk og ville bli med på konserter. :) MEN... Det er ikke BARE musikk. Jeg har andre interesser og vil ikke definere meg selv kun rundt dette.

Viktig og nevne at jeg har hatt et minimalistisk livstil for nesten 10 år nå og hater shopping! (Surprise! Hehe ) Er ikke særlig glad i å gå på byen og drikke meg full heller men kan drikke et par drinks når jeg treffer venner og ha det gøy sammen med dem.

I utgangspunktet søker jeg ikke online venner.


Avatar

Greetings from Earth

april 30 2019 - 23:32
Hei, jeg sendte deg en melding. Jeg er ikke så erfaren med musikk generelt, men blir gjerne med hvis du vil vise meg noenting. Kjenner meg igjen i mye av det andre du har skrevet.
Til forsiden