Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fotografi-venn i Oslo?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fotografi-venn i Oslo?

nov 23 2012 - 01:03
Hei, jeg har alltid hatt interesse for fotografi og har nylig gjennomført et grunnkurs. Det hadde vært hyggelig å bli kjent med en eller flere nybegynner amatør-fotograf som meg slik at vi kan ta en foto-tur sammen iblant :)

Jeg er ei jente på 23 år, nyutdannet og jobber fulltid for tiden. Er en av de som ofte er sjenert og stille til å begynne med, men kan bli litt pratsom, barnslig og direkte/ærlig når jeg først blir bedre kjent med folk.
Ellers har jeg interesse for film (både kommersielle og indie), reise, munnspill (nybegynner på det og) og squash.

Hvis du også er interessert i en foto-venn og/eller squash-venn så legg meg gjerne til også kan vi gå videre derfra :)



Avatar

foto venn. :)

jan 3 2013 - 14:35
Hei og godt nytt år. Jeg er interesert i foto og har gått noen kurs og har speilreflekskamera. Men jeg savner en å dele denne interessen med. :) og jeg kunne godt tenke meg å bli kjent med deg og dele denne interessen. :) jeg kan være litt sjenert selv i førsten. Men det skal ikke så.mye til føre jeg snakker og er sosial. For jeg er lett å snakke med og liker å le og tulle av ig til. :) jeg la deg til jeg så håper jeg du vil bli kjent med meg.:) hilsen rødreven.
Avatar

Heisann!

jan 9 2013 - 13:18
Jeg er ei jente på 22 år som flyttet til Drammen sommeren 2012 pga studier og kjæreste. Har ingen utdanning innen verken film eller foto, men har stor interesse for dette. Liker å se på meg selv som en person med "et øye" for motiver :) Ser du i utgangspunktet leter etter folk i Oslo, men legg meg gjerne til hvis jeg virker "interessant" :p
Avatar

Amatørnissen

feb 19 2013 - 07:41
Jeg eier en speilreflekskamera ,men har ingen kurs å skryte om. Ønsker gjerne å lære:-)
Til forsiden