Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forsøker på nytt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forsøker på nytt

jan 29 2014 - 12:52
Er en ensom men ikke humørløs mann. 47 år har jeg fylt. Flyttet til ei ny bygd og sitter nok desverre uten venner. Hei og "hvordan går det" med personer jeg møter på butikken er stort sett den sosiale kontakten det går i her.
Alder har ikke så mye å si, da det gammle sosiale nettverket jeg har flyttet fra varierte fra 26 til 70 år. Latteren satt like løst hos alle:-) Om jeg er ensom har jeg mange ting jeg er inntressert i og driver på med. Men jeg savner mld, en samtale. Har forsøkt før her. Men de fleste faller fra etter en stund. Foretrekker kontakt med damer da jeg ofte får best kjemi med de. Og slik var det vel før og, flest damer i vennekretsen. Er det noen som sitter ensom som har lyst å prate på telf, skype etc. Sende mld. Prate om livets opp og ned turer. Dele erfaringer. Bor du i Oppland er det et pluss. Men bosted har ikke noe å si for en telefon. Ei heller mld. Legg meg til som venn om du tror har lyst å bli kjent da:-) Ha en flott dag:-)
Til forsiden