Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forsøker igjen! (venner i Oslo)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forsøker igjen! (venner i Oslo)

des 17 2014 - 21:24
Hei. Skrevet en tråd her tidligere, som fikk litt respons, men det har ikke blitt noe av fordi både jeg og andre er dårlige på å følge opp denne siden.

Jeg trenger virkelig flere venner! Har bodd i Oslo i nesten et år nå, og kjenner alt for få. Er veldig mye mer alene enn hva jeg vil, eller som er bra for meg. Jeg er som regel en munter og positiv jente (på 25), men jeg merker at denne ensomheten går inn på meg. Er det noen i lik situasjon der ute, eller som ønsker å hjelpe til å gjøre noe med min?:)
Avatar

Re: Forsøker igjen! (venner i Oslo)

des 17 2014 - 21:56
Jeg er 9 år eldre enn deg da, men vet godt hvordan det er å sitte alene. Om ikke du ønsker å ta kontakt med meg håper jeg virkelig at du finner deg noen du kan ha det hyggelig med! Alle har godt av å ha noen rundt seg.


Hilsen Jonathan.
Avatar

Hei

des 18 2014 - 00:26
Jeg er alltid ute etter nye venner. Men jeg er ganske kresen =p jeg er ikke overfladisk! ikke god på smalltalk! voksen på en tullete måte. Har slitt og sliter med mitt som gjør at jeg er den jeg er i dag.
Ta gjerne kontakt og skriv litt om deg selv. Bare å spørre hvis du lurer på noe =p
Avatar

Hei:)

des 18 2014 - 01:08
Lyst å bli mer kjent???
Avatar

Gruppe i Oslo

des 18 2014 - 01:29
Jeg har startet en gruppe på facebook for oss som vil ha kontakter i Oslo i tjueårene, om du er interessert kan jeg legge deg til, bare ta kontakt :) Ellers bor jeg selv i Oslo, så om du vil prate er jeg her :)
Avatar

Hei :-)

des 19 2014 - 22:37
Er i akkurat samme situasjon som deg, jeg er nesten alltid alene når jeg ikke er på jobb. Skulle gjerne hatt et par venner jeg kunne pratet med eller vært med på fritiden. Prøver å være en positiv og glad gutt på 22 år.

Bare å sende en venneforespørsel hvis du vil prate. Bor ikke i Oslo, men litt utenfor, så hvis det blir noe fellesmøte der så er jeg nok med :)
Avatar

Re: Forsøker igjen! (venner i Oslo)

des 27 2014 - 00:20
Føler vi er i samme situasjon jente på 24 år, bodd i Oslo 2 år. Liker å dra på cafe, kino , shopping, skravle og veldig reiseglad både i inn og utland. Har ikke blitt kjent med så mange i byen så tenkte å prøve her
Avatar

Hallo

des 29 2014 - 03:30
Bor nok litt lenger nord for Oslo, men om du forsatt vil ha meg som venn så legg meg til :)
Til forsiden