Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fontenehuset

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fontenehuset

des 22 2016 - 20:01
Hei alle sammen!

For de der ute som ønsker venner eller noe å gjøre i hverdagen, så anbefaler jeg Fontenehuset. Fontenehuset er en profesjonell rehabiliteringsmodell for mennesker med psykiske helseutfordringer. Det bygges på frivillig arbeid, der man gjør akkurat det man selv vil og orker i forhold til arbeid som må gjøres på Fontenehuset. Man samarbeider med andre medlemmer og ansatte, men de ansatte (som forresten egentlig kalles "medarbeidere" i Fontenehusmodellen) er ment for å motivere, ikke å være en "leder"-rolle.

Alt arbeid gjøres i eget tempo, og man kan komme og gå når man vil. Også er det helt gratis. Det finnes flere Fontenehus rundt om i Norge. De har alle det samme grunnleggende konseptet, men enkelte av de har forskjellige tilbud av aktiviteter, så gjør research på hva de forskjellige Fontenehusene kan gi deg :)

Jeg ville bare nevne det her. Før var jeg selv i total sosial isolasjon hjemme. I dag har jeg gått til ett av Fontenehusene i Norge (vil ikke si hvilket her, men legg meg til som venn, så kan jeg fortelle i privat melding) i over 9 måneder. Jeg sliter selv med psyken, men det hjelper mye å ha et sted å gå til og kunne møte folk :)

"Disclaimer": Dette innlegget er virkelig ikke ment som noe reklame. Jeg er ikke ansatt på noe Fontenehus. Jeg husker bare selv hvor glad jeg ble da jeg fant ut av Fontenehuset, og jeg elsker hver dag jeg går dit. Ønsker bare å spre budskapet. Fjern dette innlegget hvis det bryter med en eller annen regel, men jeg ville i det minste ha på samvittigheten at jeg spredte informasjon her, for de som ikke vet om det. :)

God jul!
Til forsiden