Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Folk er merkelige her inne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Folk er merkelige her inne

nov 9 2021 - 17:05
Jeg ser folk som starter tråder hele tiden som går ut på at de er ensomme og ønsker venner/nettvenner. Men når jeg skriver en melding til dem så gidder de ikke å svare.
Hva er poenget med å starte en tråd, hvis du ikke skal gidde å svare på noen henvendelser?

Jeg har selv problemer med ensomhet og ser etter nettvenner, men jeg erfarer å bli ignorert 95% av tiden når jeg prøver å komme i kontakt med andre her inne. er det noen som har lignende erfaring? Er det noe galt det jeg skriver? blir folk redde hvis jeg inviterer til discord?

Jeg forstår ikke dette. setter pris på et hvert svar. og hvis noen ønsker å være nettvenner så send meg en melding :)
Avatar

Hei!

nov 9 2021 - 19:11
Jeg har erfart det motsatte. Folk svarer meg på meldinger og er god flyt :)
Lykke til videre her inne
Avatar

Samme erfaring

nov 9 2021 - 19:38
Jeg har dessverre samme erfaring som deg Steinbart, etter 5-10 meldinger blir det som regel stille.
Nevner jeg att jeg sliter psykisk så får jeg ikke svar i det hele tatt etter det, virker som folk her inne forventer å finne normale folk uten problemer...vel det er ikke realistisk på ett forum som dette, men det gjelder jo da generelt att dem fleste har altfor høye forventninger.
Kan nevne att jeg sliter med unnvikende personlighetsforstyrrelse å det hjelper jo ikke akkurat på det psykiske att det er så vanskelig å få kontakt med noen som er seriøse om å ville ha kontakt
Avatar

Samme erfaring

nov 9 2021 - 20:22
Det var leit å høre Xplode. men allikevel hjelpende for meg at andre har samme erfaring.
Avatar

Re: Folk er merkelige her inne

nov 10 2021 - 16:09
Har 50/50 erfaring. Mye av årsaken r nok fordi mange r nedstemte og ikke helt der de klarer å føre/følge opp, da dette kan være for krevende ift en som sliter. Men ja til syvende og sist går d på ens egen vilje, selv om mange ønsker hjelp innebærer d en egen innsats.
Men d r bare å forts. Steinbart! Vil si jeg har vært så heldig å truffet på tre stk jeg har god kontakt med idag.
Avatar

Steinbart

nov 11 2021 - 15:12
Hva heter du på Discord? Jeg snakker gjerne med deg på Discord
Avatar

Re: Folk er merkelige her inne

nov 11 2021 - 16:43
Man trenger vel ikke å ha samme nick her som på Discord? Så var det heller ikke deg jeg spurte, men trådstarteren
Avatar

Re: Folk er merkelige her inne

nov 11 2021 - 17:27
Kan bare svare for meg selv, men jeg ikke interessert i å være med i noen Discord-grupper. Og man kan heller ikke ta for gitt at alle "sliter", selv om man har utfordringer i livet man ønsker å finne løsninger på.
Avatar

Den arbeidsløse barista

nov 13 2021 - 22:40
Som allerede forklart: man kan ha utfordringer i livet man ønsker å finne løsninger på, uten at man dermed "sliter".
Avatar

Re: folk er merkelige her inne

nov 18 2021 - 11:39
Trådstarter, jeg har selv vært i kontakt med deg. Og du pusher jo veldig på dette at du ønsker voice & chat. Jeg, og sikkert mange fler her inne har angst og tlfskrekk og det siste jeg har lyst til er å måtte sitte å prate muntlig med folk jeg ikke kjenner. Jeg ønsker å kommunisere skriftlig.

Etter at jeg stilte meg lunken til det så var du ikke så intr lenger.

Så det er ikke alltid sånn du fremstiller det, at alle andre er merkelige og slemme og du prøver så godt du kan. Ville bare belyse det.
Avatar

Hei!

nov 18 2021 - 12:13
Jeg tror det er veldig mye forskjellig her inne. Alt fra folk som har kommet et langt stykke på bedringens vei og folk med mindre utfordringer til mennesker med alvorlige psykiske helsevansker. Det som er litt synd er at det virker som at det ikke er så stor aktivitet her inne (som vi ser av antall poster og svar som legges ut hver dag). Det er sikkert mange flere som kunne hatt nytte av dette tilbudet, men som ikke vet om det.
Avatar

Høyre Venstre

nov 19 2021 - 20:49
Til høyre venstre sin kommentar: Ok. dette var jeg ikke klar over. Det var jo fint at du belyste det, da ingen av de jeg har henvendt meg til har sagt til meg hvorfor de ikke er interessert.
Jeg kan ikke huske at jeg mistet interesse når du sa du ville tekste, men du må jo nesten foreslå en plass å tekste i. Lnsket du å tekste her inne? men det er riktig at jeg ikke er like interessant å bare tekste, da det ikke gir den samme sosiale kontakten for meg.
Avatar

Hei

nov 23 2021 - 22:41
Jeg har opplevd det flere ganger jeg også. At folk bare plutselig ikke svarer mere.
Avatar

Hei

jan 1 2022 - 23:23
Jeg vil gjerne bli kjent Steinbart.
Avatar

Hei

jan 1 2022 - 23:43
Er nå bare å ta kontakt om folk ønsker, er mann på 34 fra innlandet, men søker alltids å utvide mitt sosiale nettverk uansett legning, alder og kjønn eller sted i landet i håp om noe som vil utvikle seg til gode vennskap, er nå mest tilgjengelig på snap. Så om noen er interessert i å skravle så bare ta kontakt så kan godt få snap’n å legge meg til der. Har ikke noe imot å snakke på pm på denne siden heller men etter flere meldinger så blir de tikk av kategori valgene veldig irriterende i lengden og sikkert ikke eneste som føler at det er tungvint i lengden samt at varslings systemet her er ikke eksisterende eller iallfall tungvint
Avatar

Joda, noen av oss sliter reelt.

feb 26 2022 - 20:30
Det går i bølger i livet. En god periode som fører til at man blir litt vågal og aktiviserer seg her, kan fort føre til en følelse av forpliktelse og overanstrengelse og etter en stund blir en dårligere igjen og alt sklir ut. Problemfylte tider kan vare lenge.
Jeg har gjort mine forsøk, har lest litt tråder i kveld, men jeg vet at jeg ikke orker å ta kontakt med folk, for formen er ikke god. Jeg har såvidt krefter nok til bare meg her jeg sitter. Da blir det ikke nok overskudd til å ta kontakt med andre.
Avatar

Hei amandine

mars 3 2022 - 13:17
Jeg vil bli kjent
Avatar

Samme

mars 4 2022 - 16:28
Hei,

Opplevd det samme, har postet flere ganger rundt November 2021 og mange av postene ble ignorert.
Jeg svarer på noen andre's og da får jeg svar.

Jeg åpenlig innrømmer at jeg gikk bort fra SiDetMedOrd en stund rundt Desember 2021 som førte til at jeg mistet kontakten med ei som jeg hadde snakket med. Jeg føler stor skyld for at det skjedde og har sendt flere meldinger til henne.

Men jeg håper at det forbedrer seg hvis folk svarer mer til hverandre.
Avatar

hei

mars 5 2022 - 21:39
Hei JEG BLIR MED PÅ DISCORD
Til forsiden