Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flere med ubehagelig møte herfra?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei

mars 15 2021 - 01:06
Ok skjønte ikke med en gang siden det stod om Tom her trodde jeg det.Ensomjente bra at du advarer uansett.Man må ikke være for naiv.Fins mange forskjellige mennesker her akkurat som ute i verden og man nå passe på.bedre en gang for mye enn en gang for lite.
Avatar

Hei

mars 15 2021 - 01:19
@mrsfreak1983 Helt enig med deg, mrsfreak. Skal være på vakt.
Avatar

Hei

mars 15 2021 - 01:22
Mener ikke å skremme altså men verden er da slik at man må passe på.Det fins kryp over hele verden.
Avatar

Og

mars 15 2021 - 01:25
Vær forsiktig med snap.Bli bedre kjent med personen og prat med personen.som oftest de som maser så mye om snap er verste.Hvis de ikke gir seg er det noe som oftest.Husk det er kun du som bestemmer dette og hva du vil.
Avatar

Hei

mars 15 2021 - 01:35
Det er sant. Er mange der ute med onde hensikter.
Hadde en dårlig magefølelse om xxx siden første meldingen, og den stemte på en prikk.

Om det er noen dere reagerer på så bruk varsleknappen,. Ikke heng ut brukere på Forum.
Hilsen Admin.

Edit: Hvis du hadde hatt noe mellom øra, ville du innsett at det kommer an på "hvem" man henger ut. Beklager språket, men her er poenget. Men det er vel mer fornuftig å la andre individer få gå gjennom det samme som meg. Fornuftig tenkning, det liker jeg ;) I USA har dem lister for slike folk som trakasserer kvinner. Da får vi inderlig håpe han ikke lurer seg til andre sårbare jenter. I motsetning til deg, ville jeg bare advare folk her. Ingen vet hvem fyren er uansett siden han er bak en gratis anonym profil uansett, og kan lage seg en ny en på bare sekunder. Da ønsker jeg han lykke til videre, og håper for Guds skyld at han ikke ødelegger flere individers mentale helse :)

Pluss at første innlegget blir mottatt varmt av admin. Selv til tross for at mannen blir ganske så godt beskrevet i det første innlegget i denne tråden. Mens når jeg gjør det, er det fy-fy. Jeg mener på ingen måte å være slem, but if you really think about it, liksom. Jeg ville alltid ha forhindret en eventuell voldtekt om dette var i min makt, men dette er bare meg da. Uansett, er ferdig med alt dette.
Avatar

Hei

mars 15 2021 - 12:58
Stol på deg selv du Ensomjente.Stol på deg selv og din egen magefølelse.
Avatar

Hei

mars 15 2021 - 19:13
Det finnes så mange menn (og kvinner selvfølgelig) i verden som ikke klarer å bruke sine sosiale antenner. De er desperate etter å finne seg en kjæreste. Kanskje er de over 30 og har aldri vært i et forhold før, og derfor vet de ikke hvordan man snakker med en annen person. Tror ikke de mener noe vondt med det, men de skjønner bare ikke hvordan man kommuniserer med andre. Jeg har opplevd at en mann har vært ekkel mot meg, men tror ikke han mente det. Men det skjer med folk som har hatt lite sosial kontakt
Avatar

,

mars 17 2021 - 21:11
Nå kjenner jeg ikke denne mannen, eller vet hvem dette er, men ingen beskriver hva han har gjort galt uten å sende mange meldinger fordi han ikke får svar? hvis det er så ille er det vel bare å blokkere han ut og slette han istedetfor å syte her.

Er mange her som bare sletter eller stopper å svare uten grunn. Nå går ikke jeg i fistel og bombarderer folk med meldinger pga det, men kan forstå frustrasjonen når folk som sier dem vil ha venner er så kalde og kyniske.
Avatar

Jeg har aksepterer flere folk herifra som venn

mars 18 2021 - 20:13
Har fått flere fra unge menn .

Men da sier jeg at jeg er over 40 år har mann og barn , så da stopper det fort.

Det er ikke uvanlig at folk bruker sånne steder som " kontaktannonse "
Det er bare å si høflig men bestemt nei.:)
Avatar

Venneforespørsler

mars 18 2021 - 20:24
Har akseptert flere unge som er søkende/unge. Damer altså, og noen yngre menn som spør om seriøse helsespørsmål på basis av noen inntrykk; som er hyggelig.

Dog trolig mindre av den sjekkevarianten som er ugrei hos meg (= voksen mann) enn damer her.

Har dog litt inntrykk av at noen yngre menn her kanskje er litt vel pågående her. Hver sin stil, og jeg tror det blir mye flere bom enn goal med den stilen. Men det er trolig ikke uvanlig at damer merker «kjør» på andre plattformer heller.

En del verstinger går jo igjen, disse bør sperres asap selvsagt. De er på alle plattformer for å øke sannsynligheten.
Avatar

Re: Flere med ubehagelig møte herfra?

okt 4 2021 - 17:10
Uansett vær forsiktig med hvem dere blir bedre kjent med på slike forumer. Jeg har vært her i mange år, blitt kjent med mange og møtt noen. Jeg sier bare vær forsiktig. Jeg har møtt folk her, som jeg i dag skulle ønske jeg aldri blei kjent med, og det er skummelt at den type mennesker ikke blir stoppet i samfunnet. De får holde på, og det er skremmende at de finner oss som da er sårbare fra før av. Flere her som ikke burde få være på et slikt forum, mener jeg. Det gjør vondt i magen å tenke på hvor mange de har blitt kjent med og kanskje finnes det flere jenter herfra som har fått ødlagt livene sine pga disse menneskene. Så vær litt skeptisk føre du blir kjent og hvis dere skal møtes. Gjør det blant andre mennesker noen ganger. Hadde det vært lov å navngi, så hadde jeg gjort det for lenge siden.
Men for all del, det finnes hyggelig folk her også. Jeg har finni venner for livet her. Det finnes håp. ;)
Avatar

Nemipus23

okt 4 2021 - 17:27
Du er inne på noe interessant her. For _hvem_ skulle i såfall sørge for at "den type mennesker blir stoppet i samfunnet", og _hvordan_? Jeg forsøkte for mange år siden å ta opp akkurat den problematikken med helsepersonell, men nå er ikke problemstillingen lengre aktuell for min del.
Avatar

Enig

okt 5 2021 - 02:48
Føler dessuten admin her inne ikke tar ting som dette på alvor. Blir litt for mye "nå må dere være snille med hverandre" fremfor å faktisk se og ta tak i ting som blir skrevet. Det er sikkert enkekte ting som blir tatt tak i på bakrommet, men fra utsiden ser det hvertfall ikke sånn ut. Savner litt tilbakemeldinger fra admin på dette, sånn at man med sikkerhet vet at dette er et trygt nettsted. Tenker da spesielt på de yngste og mest sårbare som ferdes her inne.

Jeg ble kjent med en kynisk person her en gang . Når jeg begynte å si nei, feks når han ba om bilder, så ble han sint og skjelte meg ut før han forsvant. Men innen da hadde jeg jo blottlagt mine vonde tanker til han og fått tillit til han. Det var ikke noen god følelse i det hele tatt Jeg får vondt av å tenke på hva viss andre, og langt mer yngre jenter enn meg havner i kloa til en sånn mann igjen. Fikk litt den følelsen : jeg skal trøste deg, men kun hvis jeg får bilder av hvordan du ser ut. Rett og slett skummelt. Ikke sånn det skal være.
Avatar

Intens?

okt 21 2021 - 02:16
Intense folk med problemer holder vi oss unna, dette er tross alt et sted hvor man selv skal ha hjelp ikke hjelpe. Du virker ikke særlig redd når du utgir informasjonen hans for å si det sånn. Heller ikke pent gjort, men for all del, han sendte kanskje 3 meldinger for mye?
Til forsiden