Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flere med ubehagelig møte herfra?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flere med ubehagelig møte herfra?

juli 22 2020 - 14:23
Har pratet med og truffet flere kjempekoselige jenter fra denne spalten i løpet av våren, og veldig mange som har kommet med så å si samme erfaring av en spesifik person herfra. Som er veldig ubehagelig. Har skrevet til administrasjon, men er bedre hvis flere som har hatt dårlig erfaring sier ifra.

Ei jeg pratet med hadde møtt denne personen i 2015 så har pågått lenge! Og de siste (inkl meg selv) nå i våres. Det er mann på 25 år som tydeligvis bare møter jenter herfra og andre forum som kvinneguiden etc. Er først hyggelig og bare vennskapelig, men blir fort veldig intens på meldinger på en måte som alle har beskrevet som ubehagelig og veldig pågående uten at personen tar det til seg når man sier ifra. Har etter man har blokket han (etter non stop intense meldinger) blant annet startet tråder på andre forum med usanne rykter og der han henger ut jenta som ikke ville være «venn» med han mer. Han ser tydeligvis ikke selv hvorfor ingen ønsker kontakt over lengre tid.

Personen bruker forskjellige navn på sosiale medier, med initialer som hvertfall A.W. og A.S. Og ofte brukernavn som noe med frukt, quinoa eller annet «sunt». Møter jenter i Oslo/Viken området.

Ville bare si ifra så jenter er forsiktige med hvem de møter på nett og sosiale medier. Si gjerne ifra om flere kjenner igjen dette og helst si ifra til administrator på siden så vi er flere som melder ifra!

- Marlene

Tusen takk for at du sier ifra. Saken blir tatt tak i. Vi ønsker at våre tjenester skal være trygge.
hilsen admin.
Avatar

Re: Flere med ubehagelig møte herfra?

juli 22 2020 - 15:16
Samme opplevelse her! Ble ‘advart’ om den brukeren fra ei annen jeg møtte i denne spalten, som uheldigvis hadde møtt han tidligere i år. Spurte han om dette da jeg ville gi han muligheten å forklare sin side, men han klikket i vinkel av dette og bombarderte meg med utallige meldinger etter det. HELDIGVIS hadde jeg ikke enda gitt han navnet mitt på andre sosiale medier!!
Avatar

Re2: Flere med ubehagelig møte herfra?

juli 22 2020 - 16:24
Ser at det er flere som har noen ubehagelige opplevelser i møte med en person de har truffet her inne. Og det er jo trist.
Men det er vel noen som modererer denne siden? Ville kanskje vært naturlig å melde i fra til de?
Da kan de sikkert få fjernet vedkommende og evnt sperre IP-adressen sånn at en ikke kan komme inn igjen med samme IP-adresse.

Bare en tanke

Vi forfølger saken., og vil rydde opp.
hilsen admin.
Avatar

Ikke bra

juli 22 2020 - 16:24
Dette høres ikke greit ut. Håper administrasjonen gjør noe form for tiltak, dette skal jo ikke være enn side som man blir mer usikker på.
Avatar

Re: Flere med ubehagelig møte herfra?

juli 22 2020 - 16:53
Ts skrev jo at admin er blitt varslet.

Kjenner igjen personen som beskrevet da jeg møtte han selv via ‘Finn venner’ på Kvinneguiden.. Fikk ikke inntrykk at personen er truende/farlig, bare intens og ekkel på måten han skriver/snakker på. Ble også hengt ut på diverse nettforum etter jeg kuttet kontakten, så er jo klart at personen er ustabil å ha med å gjøre. Var ikke noe vits i å konfrontere han om det heller, da han ikke så noe galt med seg selv. Rart han ikke skjønner det etter tydeligvis flere som han sagt ifra/kuttet kontakten. Utrolig dumt når det går utover de som faktisk er genuint hyggelig og kun ute etter vennskap, men man blir forsiktig etter sånt.. har selv ønsket å møte kun jenter herfra siden den gang for å være på den sikre siden :/
Avatar

Jeg er lidt trist

juli 22 2020 - 17:07
Jeg har brug for venner
Avatar

Re: Flere med ubehagelig møte herfra?

juli 22 2020 - 23:57
Dette er i grunn bare trist. Skjønner godt de som føler det blir for intenst.

@Østfoldmann1961: Det er nok ganske dødfødt å sperre for IP-adresse da det er relativt enkelt å omgå dette. I tillegg er det mange som ikke har statistisk IP tildelt fra ISP. I dagens samfunn, tror jeg det er vanskelig å finne gode tiltak, dessverre. Tror det beste er å være naturlig skeptisk til den man kommer i kontakt med, men det gjør det dessverre også vanskeligere for andre å komme i kontakt med hverandre :/

@Candice123: Synes det er trist at en hel gruppe (halve befokninga) er utenfor målgruppen din - synd at en person skal kunne ha en sånn påvirkning.


Avatar

.

juli 23 2020 - 13:12
Ble kontaktet av en her for under en uke siden med «quinoa» i navnet. Spurte om snap på melding nr 2. Ganske skeptisk av meg til vanlig, ser nå at det var greit å gå etter magefølelsen.
Avatar

Hei

juli 23 2020 - 14:00
Til alle dere som bruker Finn venner det er en risiko i seg selv å møte mennesker herfra ute.personlig hadde jeg aldri gjort det da man vet ikke hvem man møter.Men dere som velger å møtes på denne måten vær forsiktig.vær skeptisk og stol på instinkter.venninner er det lettere å stole på om man skal møte sikkert fordi kvinner er kvinner blir ikke det samme med menn.sier seg selv.Noen ganger lurer jeg på hvor i all verden er denne administratoren 8 går svarer en 21 år gammel mann til en 10 år gammel jente at de kan skrive på Messenger mens hun søker etter jevnaldrende.en mann på 21 år har ingenting å prate med en på 10 år og hvor er administratoren og hva gjør administrator med dette.så i dag at det som stod der ble borte.Dette kan ha vært uskyldig selv om det er unormalt men da har personen forhåpentligvis lært noe av detteså kan ha vært helt harmløst men i andre tilfeller farlig for unge.Nettopp derfor viktig å være skeptisk her og tenke selv.Mennesker er ikke alltid slik de utgir seg.Bortsett fra det til dere som søker å møte venner ute på denne måten Lykke til alle sammen håper dere finner gode venner.Administrasjon følg litt mer med hva som faktisk foregår rundt.det er vel derfor dere skal være der.

Admin har slettet tråden, og forfølger saken
Avatar

Mrsfreak1983

juli 23 2020 - 14:47
Ja det burde vært en aldersgrense her på 13 år som på Facebook
Du har nok mye rett i det du sier
Mange her kan jo være svindere men en
burde jo Kanskje ungå at små barn er inne på en side
Hvor alle er kanskje det skulle vært en ny tjeneste som beskytter barn bedre
Enn at barn legger ut ting på ett felles Sted der alle ser
Men ja en burde nok ikke ta kontakt med barn utenom at dem spør deg
Om og bli venn greit at barn er her inne men ja fort og rote seg oppi misforståelser
Og kritikk som også er misforståelser men ja håper jo at ingen barn opplever skade av og være her inne selvsakt mulig jeg var litt teit og tegnte meg ikke om men ja gjør ikke den feilen igjen
Avatar

Trist at så mange møter farlige ting

juli 23 2020 - 15:06
En skal jo finne venner
Men at Små barn poster på en side der alle ser er ikke bra
Lag derfor si det med ord.no for mindre barn

Ledelsen/administratorer i si det med ord
Lag derfor en ny Kontakt nettside For barn
Jeg var dum og dreit meg ut på et innlegg
På ei som søkte etter venner rundt sin alder
Men det var ikke vondt ment men
Dette burde jo ikke skje spesielt med barn
Det burde gjøres noe med dette med barn Bruker
felles forum
Her inne
Hilsen gutt 21 år
Avatar

Hei tom

juli 23 2020 - 20:25
Nettopp derfor jeg skrev at du mest sansynlig ikke nødvendigvis mente noe vondt med det men msn blir skeptisk da nettopp på slike steder og andre finner ekle kryp barn.mange pervoer der ute som finner små barn på denne måten.men ok du dreit deg ut slikt skjer du tenkte mest sansynlig ikke på dette at man ikke bør skrive jeg er på en måte enig med deg at det burde være sidetmedord for barn men men krypene går jo og oppsøker dem der.Det i seg selv at små barn er så ensome og søker på dette stede er trist i seg selv da man skulle tro at de ute er der for dem.
Avatar

Tom

juli 23 2020 - 20:26
Aldersgrense på 13 høres faktisk bedre ut enn hvordan det er nå.
Avatar

Hei

juli 23 2020 - 22:48
Tom jeg skjønte jo etterhvert at du ikke mente vondt men poenget er at det fins kryp forferdelige som utnytter barn og det er dem man bør ta.det er trist at barn er så ensome at de ikke får hjelp ute.det føltes sikkert som kritikk mot deg når jeg først ble irritert men var ikke meningen og beklager det.men fins slemme mennesker der ute som utnytter barn.

Til administrasjonen dere skal faktisk følge med og passe på.dette er forskrekkende at dere ikke er i stand til å ivareta små barn og det er provoserende.
Avatar

Hei

juli 23 2020 - 22:55
Administrasjonen bør forsikre seg atdenne jenta får hjelp ute av mennesker rundt henne som skal hjelpe.
Avatar

Msfreak1983

juli 24 2020 - 09:36
Takk for det .det Var godt og høre jeg vil jo bare at alle skal ha det bra jeg er ingen slemming
Avatar

Hei tom

juli 24 2020 - 12:55
Dette var sikkert godt ment fra din side og skjønner du ikke er slemming dette er ett ansvar som administrasjonen har på nettet til å passe på.Det er de som ikke tar ansvar og håper den jenta får hjelp ute av folk rundt henne.Dette burde de lagt merke til med en gang at en 10 åring skriver.Du lærte av dette men fins fæle mennesker ute som utnytter sårbare.det er de barn må passes imot.
Avatar

Msfreak1983

juli 24 2020 - 14:24
Det var fint sagt. det tenker jeg også på tusen takk
Avatar

.

juli 24 2020 - 22:08
Til Marlene95: sendte deg en melding :)
Til forsiden